Sturen zonder strepen

KIM voor niet-leidinggevenden®

Communicatie, interactie en managementvaardigheden

Zit je vol goede ideeën maar worden ze zelden opgepikt? Ben je weliswaar niet formeel de baas maar wil je wel je collega’s op een natuurlijke wijze mee krijgen? Twijfel je of een leidinggevende functie iets voor jou is? Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig. Neem daarom zelf de beslissing om deze vaardigheid te ontwikkelen en ontdek hoeveel effectiever je voortaan in je werk invloed kunt uitoefenen.

Eerstvolgende startdata

12 december bijna vol

Toon alle (beschikbare) data

Duur

12 dagen

Groep

8 tot 12 deelnemers

Investering

Training € 6.495,- (excl. BTW)

Accommodatie € 2.115,- (excl. BTW)

“Door de training vertrouw ik meer op mijn intuïtie en voel ik me sterker.”

Elizabeth Germs - KIM voor niet leidinggevenden 1

Het verhaal van Elizabeth Germs - Content Marketeer
Comenius

Over de KIM voor niet-leidinggevenden

In de KIM voor niet-leidinggevenden ontwikkel je een persoonlijke leiderschapsstijl en vergroot je jouw communicatieve vaardigheden. Zo haal je het beste uit jezelf en krijgt jouw handelen de impact die het verdient.

KIM voor niet-leidinggevenden in het kort

In deze intensieve training leer je hoe jij je talenten en kwaliteiten beter kunt benutten om meer invloed uit te oefenen op je omgeving. Je ontdekt wat het effect is van je gedrag op anderen en ervaart hoe succesvol een andere aanpak kan zijn. Je verbetert je communicatieve vaardigheden, versterkt je overtuigingskracht en verruimt je kennis over interactie en management, door te leren en te doen. Zo maak je kennis met onmisbare theorieën en oefen je met nieuwe vaardigheden tijdens de training en in de praktijk. De scherpe feedback die je daarbij krijgt geeft je beter zicht op je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Het resultaat: een persoonlijke leiderschapsstijl die bij je past én meer invloed op je werk voor de rest van je leven.

Resultaten

 • Een persoonlijke leiderschapsstijl die bij je past.
 • Je hebt de stap gemaakt naar informeel leider.
 • Je weet hoe je op een natuurlijke manier invloed uitoefent.
 • Je kunt je kwaliteiten herkennen en valkuilen erkennen.
 • Je bent je als informeel leider bewust van de grenzen en mogelijkheden.

Reviews

9 / 10

24/11/2023 | Lisa Kuijpers

Ik heb ontzettend veel geleerd, wat ik ook meteen kon toepassen in mijn dagelijks werk. De verhouding theorie/luisteren en oefenen/actief zijn was erg fijn. Ook was de benodigde vertrouwdheid en openheid in de groep aanwezig en zaten de opbouw en afbouw van de training en de huiswerkopdrachten goed in elkaar.

8 / 10

24/11/2023 | Miep Alsemgeest

Ik gun iedereen deze training. Je leert veel over jezelf kennen, in een hele veilige omgeving. Het heeft me sterker gemaakt, zowel privé als in werksituatie. En ik weet veel beter wat ik wil en -minstens zo belangrijk- wat ik niet wil. Ik zeg DOEN!

10 / 10

20/11/2023 | Ruben Duijn

De KIM traning heeft mij erg geholpen om meer innerlijke rust te krijgen. De handvatten die ons gegeven zijn, geeft mij het gevoel dat ik er na de training mee verder kan. Een unieke ervaring!

9 / 10

03/11/2023 | Sonja Rijsbosch

Ik zou de training van vanHarte&Lingsma aanbevelen aan iedereen die wil groeien in zijn/haar (persoonlijke) leiderschap. De training geeft je veel nieuwe inzichten in jouw eigen krachten en valkuilen, en helpt je om je verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied!

8 / 10

16/10/2023 | Joost Smit

Ik ben als mens en als werknemer een stuk rijker uit de KIM gekomen. Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en valkuilen en heb ik zicht gekregen op of ik een potentiële leidinggevende in mij heb zitten. Tijdens de training ben ik veelvuldig uit mijn comfort zone gestapt wat alleen mogelijk was door het feit dat er een veilige omgeving werd gecreeerd door de trainer. Hierdoor heb ik kunnen oefenen met ander gedrag en heb ik met een beter gevulde "gereedschapskist" de training afgesloten waardoor ik effectiever en zelfverzekerder ben in mijn werk. Al met al een intensieve, maar zeer waardevolle toevoeging aan mijn (werkend) leven!

8 / 10

12/10/2023 | Axel Overmeen

De opleiding zorgt op een prettige manier voor persoonlijke groei. Er is echt aandacht voor je eigen leerdoelen. Door actief te gaan oefenen, bereik je snel je gewenste ontwikkeling.

8 / 10

12/10/2023 | Isa Feenstra

Een fijne training die me veel heeft gebracht wat betreft mijn persoonlijke uitdagingen en wie ik wil zijn in privé situaties en in mijn werk. Je krijgt inzicht in wie jij bent als persoon, wie jij bent in verhouding tot een groep en hoe je dit kunt gebruiken om te bereiken wat je wilt.

10 / 10

12/10/2023 | Ingeborg Zandvoort

De KIM training heeft mij veel meer geleerd en gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. Naast stevige praktische handvatten die helpen bij leidinggeven en management, zorgt het er vooral voor een wijziging in je eigen mindset, waar je de rest van je leven en op alle vlakken profijt van hebt.

9 / 10

12/10/2023 | Friso Waagmeester

Zeer gebalanceerd programma waarin allerlei leervragen ruimte krijgen. Mooie mix van theorie, praktijk (oefening) en persoonlijke terugkoppeling/ leermomenten. Trainer is professioneel en zeer betrokken, wat heel goed werkt. Fijne groep met mooie mix van stijlen en leervragen.

8 / 10

12/10/2023 | Laura Meeder

Ik heb er uit gehaald wat ik van te voren niet had verwacht maar me wel heel veel waarde heeft gegeven. Ik ben heel blij dat ik op dit moment in mijn carrière deze stap heb genomen en zal me zeker verder brengen.

8 / 10

31/08/2023 | Nicole Weber

Mooie opleiding waarin je jezelf tegenkomt maar gaat werken aan je leerdoelen voor nu en in de toekomst.

8 / 10

31/08/2023 | Carlo Scholten

De training is goed op te brengen is zo voorbij , en levert na gelang je inspanning ook het rendement.

9 / 10

25/07/2023 | Nils Toepoel

Ik kan iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen op het gebied van persoonlijk leiderschap deze training aanraden. Het is een veelzijdige training die je zowel op werk als privé een hoop brengt. Ook heb ik de trainer als zeer prettig ervaren. Dank hiervoor Marlise!

9 / 10

11/05/2023 | Bob Witjes

Een inspirerende en leerzame cursus waar theorie en persoonlijke ontwikkeling heel mooi in balans zijn. De trainers dagen je uit, confronteren je en helpen je. De groep waarmee je de training volgt helpt ook enorm.

8 / 10

11/05/2023 | Richard Oude Egbrink

Goede ervaren trainers en een mooi aanbod aan trainingsmateriaal. De training heeft mij veel inzichten gegeven.

8 / 10

20/04/2023 | Christian Bruijn

De KIM NL geeft een heel scherp zicht op je als medewerkers en als mens werkt en hoe dat tot uitdrukking komt in je gedrag en nog belangrijker, hoe dat overkomt op anderen. De KIM NL biedt je zoveel theoretische als praktische handvatten om in de interactie met anderen effectiever worden. Het heeft mij veel aanknopingspunten gegeven om mijn gedrag effectiever te kunnen maken, door de bril van leiderschap. Daarom raad ik de KIM NL zeker aan voor mensen die gaan beginnen met leidinggeven of dit overwegen.

9 / 10

17/04/2023 | Wim Haas

Ik heb heel veel geleerd over mezelf bij de KIM-NL training. Mijn gedrag, communiceren met gevoel en impact hiervan op een groep stonden voor mij centraal. De achterliggende theorie is heel nuttig en goed toe te passen in je werkzaamheden. Maar de grootste meerwaarde zit in het proces wat je zelf doorloopt. Dit is voor iedereen anders, maar voor mij heel waardevol geweest met echte impact op mijn manier van werken.

9 / 10

17/04/2023 | Roel Jan Roele

Leiderschap begint met jezelf te leren kennen

8 / 10

17/04/2023 | Patty Huijbers

Waar ik dacht in de training KIM te leren hoe ik mensen beter zou kunnen meekrijgen, bleek dit vooral een training te zijn waarin je veel over en van jezelf leert. Hierin is de groep van onschatbare waarde: door en samen met hen leer je veel over de manier waarop je overkomt en kun je experimenteren met nieuwe gedragingen. Een ontzettend waardevolle training en een versnellingskamer voor persoonlijke ontwikkeling.

9 / 10

17/04/2023 | Jan Willem Roemburg

De training heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen gedrag, mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Mij is duidelijk geworden dat leiderschap begint met persoonlijk leiderschap. Achter het zichtbare gedrag van mensen zit nog veel meer. Ik heb geleerd dat het erg waardevol kan zijn om dat zowel bij mezelf als bij anderen meer te herkennen en benoemen.

9 / 10

04/04/2023 | Anne Vorm

Enorm positief! Ik heb inzichten over mijzelf gekregen die enorm waardevol zijn en handvaten bieden die ervoor zorgen dat ik hier nog verder mee aan de slag kan. Hierdoor heb ik er vertrouwen in dat ik op een andere manier dingen kan gaan aanvliegen in mijn werk en dat dit mij verder gaat brengen in de rest van mijn carrière.

8 / 10

03/04/2023 | Nathan Habers

Waardevolle training waarbij je als deelnemer met respect wordt uitgenodigd om eens goed in de spiegel te kijken, daarvan in een snelkookpan veel te leren over jezelf en de ander en waardoor je echt een concrete stap verder komt in het (werkende) leven.

8 / 10

03/04/2023 | Daan Bisseling

Goede leerzame en verzorgde training.

9 / 10

03/04/2023 | Wilko Spaan

Het was een uitdagende training. Je wordt geconfronteerd met jezelf en met het groepsproces. Maar je krijgt enorm veel tools in handen om dat aan te pakken. Het was een hele fijne, veilige open groep waarin je jezelf kon zijn. De trainer en de acteurs gaven op een prettige manier feedback en lieten je continu nadenken over je leerdoel.

9 / 10

03/04/2023 | Dony Potasse

Ik ben zeer tevreden. Het was een leerzame, inspirerende en soms confronterende training. Waarbij je in een korte intensieve tijd een sterke band legt met de andere deelnemers. Met je team. En met je trainer. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en mij op weg geholpen (met tools en feedback en oefeningen) in mijn ontwikkeling als collega, als toekomstig manager en privé. Heel waardevol.

8 / 10

03/04/2023 | Danielle Mulder

Fijne ervaring, veel geleerd en de opdrachten waren afwisselend!

8 / 10

03/04/2023 | Mike Meekes

Deze training heeft mij inzicht gegeven in hoe ik bepaalde situaties anders kan handelen dan dat ik deed. Ik merk ook dat als ik dat doe dat ik dan regelmatig een anders resultaat krijg.

8 / 10

03/04/2023 | Tim Horst

Erg leerzaam

9 / 10

03/04/2023 | Nina Weerd

Prettige en soms intense ervaring. Ik zou het iedereen aanraden die persoonlijke stappen wilt zetten die hij/zij in zowel werk- als privésituaties kan gebruiken.

9 / 10

16/03/2023 | Laura Koopman

Hele fijne training die je echt meer zelfinzicht geeft, zowel in de privé-situatie als voor je werk. Het geeft je allerlei handvatten om in de praktijk te brengen. Er is een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk verdeeld over vier blokken. Je brengt het geleerde en je inzichten gelijk in praktijk in de praktische oefeningen en tussen de blokken door. Ook mooi hoe je je leerdoelen elk blok weer aan kunt scherpen op basis van je inzichten en je ervaringen om zo het optimale uit de training te halen.

9 / 10

15/03/2023 | Els Flipse

Wat een cadeau voor jezelf is deze training! Een perfecte mix tussen theorie en praktijk, gericht op je eigen leiderschapsstijl, communiceren en samenwerken. Het geeft je inzicht in jezelf, maakt je bewust van patronen en helpt je invloed te krijgen op je handelen, zodat je nog beter gaat functioneren, zowel thuis als op het werk. Al na het eerste blok merkte ik het effect van de training. En na ieder blok groeide ik weer. Je wordt steeds weer uitgedaagd om dat ene stapje extra te zetten. Door de fijne locatie en de samenstelling van de opdrachten voelt de groep al snel heel fijn en veilig, waardoor je onbezorgd kunt oefenen met nieuw gedrag. Dit alles compleet verzorgd en op prachtige locaties. Kortom, ik gun dit iedereen!

10 / 10

14/03/2023 | Tim Buirma

Ik heb mooie inzichten op gedaan over mezelf. Ik ken mijn sterke punten en valkuilen nu beter en weet goed hoe ik hiermee moet omgaan. De training is erg professioneel opgezet en het voelde alsof er goed is nagedacht over alle elementen.

10 / 10

14/03/2023 | Rob Nellestijn

Zeer goede ervaring, de training heeft mij veel gebracht op persoonlijk en sociaal vlak.

8 / 10

10/03/2023 | Judith Bol

Een leerzame training die theorie verbind met het persoonlijke aspect. De training heeft me veel mooie inzichten gegeven.

9 / 10

10/03/2023 | Hanneke Van der Weerd

Positief

8 / 10

10/03/2023 | Wout Bremer

Goed mooi traject geweest

8 / 10

10/03/2023 | Lisanne Weerd

Het was een mooie training met veel aandacht voor zowel de persoon als theorie en het groepsproces. Het geeft je alle ruimte om zelf je weg te vinden en de ingrediënten eruit te halen die jouw ontwikkeling verder brengen.

9 / 10

10/03/2023 | Bente Sturm

Geweldige training waarbij ik veel inzichten heb opgedaan. De inhoud van de training en het enthousiasme en de kennis van de trainer waren heel waardevol.

10 / 10

10/03/2023 | Marjolein Thon

Heel positief, breed en iedereen zou deze training in zijn leven moeten volgen.

9 / 10

08/02/2023 | Julia Tieleman

De beste training die ik tot nu toe heb gevolgd. Zelfs als je denkt dat je even niet aan het trainen bent, ben je toch bezig. Het heeft me erg aan het denken gezet over mijn gedrag, positie en inbreng. Vond ondanks de confronterende momenten een feest om bij te zijn.

9 / 10

03/02/2023 | Tjitske IJpma

Doordat je als groep verantwoordelijk wordt gemaakt voor jouw eigen en elkaars leerproces, word je direct geconfronteerd met je talenten, valkuilen en het effect daarvan in de groep. Super effectief!

9 / 10

03/02/2023 | Willem Pieter Vermeulen

Ik heb een goede ervaring. De cursusleider is er voor mij en mijn medecursisten. Hij leidt, begeleid en doet het goed.
Super

9 / 10

03/02/2023 | Marieke Duin

Een fijne groep die gaat voor de maximale leeropbrengst. Ik heb ook veel geleerd van en door anderen. Groepsleren past bij mij.

9 / 10

03/02/2023 | Ingrid Utermark

Binnen onze groep is een veilige omgeving ontstaan waarbij wij met zijn allen met elkaars leerdoelen bezig zijn geweest. Omdat een ieder vanuit zijn eigen kracht kijkt, krijg je een mooi pallet van oplossingen voor jouw leerdoelen aangeboden

8 / 10

03/02/2023 | Lotte Hermsen

Ik ben tevreden met het proces dat we als groep hebben doorgemaakt. Er is een duidelijke opbouw geweest, met voldoende ruimte om eigen invulling te geven in het kader van persoonlijke doelen. Al met al een goede ervaring, met een fijne groep mensen.

9 / 10

03/02/2023 | Krista Bruns

Ik vond het een heel heftig proces maar ook super waardevol. De leermomenten zaten bij mij in heel andere dingen dan wat ik van tevoren verwacht had. Ook denk ik dat de meeste kwartjes nog gaan vallen in de komende maanden en jaren. Maar de structuur en de modellen die van Harte& Lingsma biedt om deze dingen te ontdekken en aan te pakken blijven je je hele leven bij denk ik.

9 / 10

03/02/2023 | Bart Pol

Een goede combinatie van theorie en praktijk, een afwillend en uitdagend programma met veel vrijheid voor eigen invulling vanuit de groep en individu.

8 / 10

03/02/2023 | Frans Berge

het heeft me meer inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik voel

9 / 10

02/02/2023 | Pamela Valentijn

De trainers zijn uitermate professioneel en zijn erg goed in aanpassen op de situatie die zich voordoet. Er wordt gezorgd voor een veilige leeromgeving en ze weten de juiste snaar te raken om je in beweging te krijgen in je eigen leiderschapsrol. Alleen maar lof!

10 / 10

02/02/2023 | Floor Jager

Alle verwachtingen zijn uitgekomen. Ik heb stevig aan mijn leerdoelen gewerkt, maar er was ook ruimte om die bij te sturen en daarop te verdiepen. Door de opzet ga je in de blokken vol de diepte in, goed om hier de tijd voor te nemen. Maar tussen de blokken door ga je echt aan de slag, in plaats van dat het leren alleen tijdens de blokken plaatsvindt. Het is lastig om exact de impact te duiden, maar ik zit duidelijk heel anders (met meer rust en zelfvertrouwen) op m'n werk.

8 / 10

01/02/2023 | Geert Kronemeijer

Zeer positief! Goede communicatie, goede inhoud, goede faciliteiten.

9 / 10

01/02/2023 | Remco Lassche

De KIM-NL is een training als geen ander. Naast dat je, zoals vaker bij trainingen, een breed spectrum aan modellen en handvatten aangeboden krijgt, ga je in deze training een aantal lagen dieper. Je kijkt kritisch naar je eigen leerdoelen, patronen, valkuilen, persoonlijkheid, voorkeuren en sterktes. Je wordt aangemoedigd om je eigen leider te zijn, een vorm van leiderschap te vinden die bij je past en je eigen leerproces vorm te geven samen met de andere deelnemers. De trainer biedt hiervoor de handvatten en kaders. Zij creëert hierbij een veilige open omgeving waardoor je met elkaar op zoek gaat naar het ongemak, naar momenten om blij te blunderen, eerlijke feedback te krijgen en geven, succesmomenten te ervaren en zo veel te leren . Er is veel ruimte voor reflectie en ontspanning waardoor alles goed beklijft. Daarnaast bevat de training vele handvatten om gedurende de training en daarna in de praktijk aan de slag te gaan.

8 / 10

31/01/2023 | Darya Krapyva

Als je weerstand voelt bij het lezen van het programma, dan weet je eigenlijk dat je goed zit! KIM-NL is opbouwend om tot een verdieping te komen in hoe jij communiceert. Ik heb geleerd welke overtuigingen ik heb. Daarbij heb ik tools gekregen om toe te passen. Ik loop weg met meer rust in me en minder frustratie ervaringen.

9 / 10

31/01/2023 | Jurgen Heemst

De training was boven verwachting. Een goede combinatie van theorie en persoonlijke verdieping.

9 / 10

30/01/2023 | Sander Havermans

Positief, het programma zat goed in elkaar qua opbouw en inhoud. Er is voor alle deelnemers ruimte om te werken aan zijn/haar eigen (persoonlijke) leerdoel en dat gaat goed samen in groepsverband.

9 / 10

30/01/2023 | Lisa Voort

De training heeft me enorm geholpen om meer inzichten te krijgen in zowel mijn kwaliteiten als valkuilen. De combinatie van theorie, praktische opdrachten en veel ruimte om te reflecteren met mede-cursisten zorgen ervoor dat de inzichten ook echt blijven hangen en dat ik de geleerde lessen daadwerkelijk kan toepassen in mijn werk.

9 / 10

30/01/2023 | Silvan Ammeraal

Zeer goede ervaring. Goede organisatie vanuit de backoffice zodat de basis staat en vanuit daar een zeer fijne inhoudelijke begeleiding door de trainer. Top!

10 / 10

30/01/2023 | Warnar Loorbach

Na de training staat er een nieuwe volwassene. De training heeft mij nieuwe inzichten over mijzelf gegeven.
Het heeft voor mij geleid tot rust en meer vertrouwen. Maar ook geleid tot minder hard (voor anderen) werken, met beter resultaat in een betere harmonie met anderen.

9 / 10

19/01/2023 | Isabelle Schroeten

Een goed georganiseerde training die nauw aansloot bij mijn leerdoelen, waardoor ik zowel in mijn persoonlijke als werkomgeving groei.

10 / 10

13/01/2023 | Maaike Wolf

Deze training is iedereen aan te raden die op een intensieve manier aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil werken. De training heeft mij zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk een hoop nuttige inzichten gegeven waar ik verder mee aan de slag ga.

8 / 10

13/01/2023 | Klaas Hilverda

Leerzaam!

9 / 10

13/01/2023 | Sanne Tielkemeijer

Veilige leeromgeving, veel verworven inzichten in mezelf en functioneren in een groep. Heel waardevol voor mijn verdere ontwikkeling.

8 / 10

13/01/2023 | Werner Schuit

De training heeft mij geholpen om te laten zien wie ik ben, wat ik doe en hoe ik meer uit mezelf en de ander kan halen.

8 / 10

13/01/2023 | Jeannette Oostmeijer

Nuttige training met veel oog voor de mens/relatie. Professionele trainers en acteurs. Fijne tool om informatie te delen via Viadesk.

9 / 10

13/01/2023 | Robert Jan Moes

In een vertrouwde omgeving op een haast natuurlijke manier stopen zetten.

8 / 10

13/01/2023 | Ramona Kapitein

Een leerervaring om nooit te vergeten! Als iedere leidinggevende of potentieel leidinggevende deze training zou volgen en toepassen, denk ik echt dat organisaties beter gaan presteren en welzijn van medewerkers verhoogd wordt!

9 / 10

13/01/2023 | Dorien Lugt

Zeer intensief, maar waardevol traject. Nieuwe inzichten in mijn eigen leiderschapsstijl gekregen en volg nu met meer vertrouwen mijn eigen gevoel. Op mijn werk merk ik daarvan direct resultaat, het kost mij minder energie om meer effect te bereiken.

9 / 10

13/01/2023 | Binne-Jan Haan

De training van uitdagend en leerzaam.

9 / 10

13/01/2023 | Remco Moens

Ik ben heel erg blij verrast met de uitkomst van de training. Hoe meer je inbrengt hoe meer je eruit haalt!

8 / 10

13/01/2023 | Danny Barvoets

Erg goede ervaring! De training heeft mij zowel privé als zakelijk geholpen in mijn ontwikkeling

8 / 10

05/01/2023 | Joran Jong

goed

10 / 10

06/12/2022 | Lucy IJsselmuiden

De KIM-training is een waardevolle training, die me zowel in de privésfeer als op werkgebied veel heeft gebracht. Er wordt je een spiegel voorgehouden, soms confronterend, maar altijd met het doel om jezelf te ontplooien en om te groeien.

De training bestaat uit een goede afwisseling tussen theoretische kennis, praktische vaardigheden en reflectiemomenten. Door de opbouw van de training (4 blokken) de bevlogen trainer, het werken met coachmaatjes en het bepalen van focuspunten voor elk blok, is er voldoende gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen en hierop te relfecteren.

8 / 10

02/12/2022 | Renate Kroep

Ervaring is positief. Intensiteit van de trainingsdagen is hoog doordat je niet alleen met je eigen leerdoelen bezig bent, maar ook met de leerdoelen van de medecursisten. Afwisseling tussen theorie en praktijk is prettig.

9 / 10

30/11/2022 | Kim Poot

Goed, ik ga hier heel veel van aan hebben.

8 / 10

29/11/2022 | Frodo Cock

De training sloot goed aan met mijn verwachting. De inhoud en faciliteiten zijn conform verwachting.

8 / 10

28/11/2022 | Maik Wolf

Door actief aan de slag te gaan met mijn eigen leerdoelen heb ik mezelf beter leren kennen. Het bewustzijn van mijn eigen drijfveren, gevoel en gedrag maakt het mogelijk dat ik een stap heb gezet in persoonlijk- en situationeel leiderschap.

9 / 10

24/11/2022 | Joost Zuijlekom

De opleiding KIM is een manier om meer over jezelf te ontdekken en alle ruimte te geven aan je leiderschapskwaliteiten.

8 / 10

24/11/2022 | Seta Dussen

Mijn ervaring is heel positief.

Meer reviews laden

Trainingsdata

12 december

bijna vol

 • Module 1 12 / 13 / 14 december 2023
 • Module 2 30 / 31 januari, 1 februari 2024
 • Module 3 11 / 12 / 13 maart 2024
 • Module 4 23 / 24 / 25 april 2024

9 januari

 • Module 1 9 / 10 / 11 januari 2024
 • Module 2 20 / 21 / 22 februari 2024
 • Module 3 26 / 27 / 28 maart 2024
 • Module 4 14 / 15 / 16 mei 2024

29 januari

 • Module 1 29 / 30 / 31 januari 2024
 • Module 2 4 / 5 / 6 maart 2024
 • Module 3 15 / 16 / 17 april 2024
 • Module 4 10 / 11 / 12 juni 2024

13 februari

 • Module 1 13 / 14 / 15 februari 2024
 • Module 2 26 / 27 / 28 maart 2024
 • Module 3 14 / 15 / 16 mei 2024
 • Module 4 25 / 26 / 27 juni 2024

5 maart

 • Module 1 5 / 6 / 7 maart 2024
 • Module 2 16 / 17 / 18 april 2024
 • Module 3 28 / 29 / 30 mei 2024
 • Module 4 9 / 10 / 11 juli 2024

18 maart

 • Module 1 18 / 19 / 20 maart 2024
 • Module 2 6 / 7 / 8 mei 2024
 • Module 3 19 / 20 / 21 juni 2024
 • Module 4 26 / 27 / 28 augustus 2024

14 mei

 • Module 1 14 / 15 / 16 mei 2024
 • Module 2 25 / 26 / 27 juni 2024
 • Module 3 27 / 28 / 29 augustus 2024
 • Module 4 8 / 9 / 10 oktober 2024

3 juni

 • Module 1 3 / 4 / 5 juni 2024
 • Module 2 9 / 10 / 11 juli 2024
 • Module 3 4 / 5 / 6 september 2024
 • Module 4 22 / 23 / 24 oktober 2024

17 juni

 • Module 1 17 / 18 / 19 juni 2024
 • Module 2 22 / 23 / 24 juli 2024
 • Module 3 9 / 10 / 11 september 2024
 • Module 4 28 / 29 / 30 oktober 2024

2 juli

 • Module 1 2 / 3 / 4 juli 2024
 • Module 2 3 / 4 / 5 september 2024
 • Module 3 15 / 16 / 17 oktober 2024
 • Module 4 26 / 27 / 28 november 2024

Praktische info

Duur

12 dagen (4 keer 3 aaneengesloten dagen met avondprogramma, inclusief 2 overnachtingen)

Investering

Trainingskosten € 6.495,- (excl. btw)
Accommodatiekosten € 2.115,- (excl. btw)

Lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Persoonlijkheidsvragenlijst NEO-PI-3, Leerstijlen, Conflicthanteringsstijlen, Assertiviteit en Situationeel Leidinggeven.

Groepsgrootte

8 tot 12 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.