Hoe begeleid je het welzijn van mensen en draag je zorg voor een gezond en waardevol werkproces? Het vraagt om een flexibele, coachende houding; luisteren en volgen, maar ook leiden naar nieuwe mogelijkheden en voortgang. Een houding die meebeweegt met veranderende processen en de eigen vermogens van mensen activeert.

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Opleidingsadvies We helpen je graag.

Vergroot je invloed en geef leiding aan complexe processen

In deze trainingen leer je om -soms complexe- processen van individuen en teams te faciliteren, dienend voor de mens én de organisatie.

Mensen helpen en ondersteunen in veranderprocessen? Faciliterend coachen betekent leren om het niet te hoeven weten of in te vullen voor de ander, maar boven te krijgen wat voor iemand werkt. Creëer ruimte voor de eigen wijsheid van de ander. Niet werken vanuit moeten weten, maar vanuit de wijsheid van mogen onderzoeken. Zo kun je complexe processen aangaan, antwoord geven op urgente problemen en wezenlijke behoeftes vervullen.

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling & Assessments.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.