Hoe vind je de vrijheid om jezelf te zijn, in je werk en in je leven? Het vraagt om de verantwoordelijkheid te nemen om naar jezelf te kijken en zorg te dragen voor wat je nodig hebt. Door jezelf echt te leren kennen, kun je vanuit zelfkennis en -waardering groeien in zinvol werken en leven. Niet vanuit controle of verwachtingen, maar vanuit vertrouwen en eigenaarschap een positieve verandering initiëren. Iemand die naar zichzelf durft te kijken, inspireert anderen dat ook te doen.

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Opleidingsadvies We helpen je graag.

Ontwikkel je zelfkennis en creëer beweging

De leerlijn ‘van zelfinzicht naar zingeving’ helpt jou om op een persoonlijke en tegelijk uitdagende manier naar jezelf te kijken. Met alles wat je al in je hebt.

Wil je weten waarom je op een bepaalde manier handelt en reageert? Wil je bewuster en creatiever leren denken, voelen en handelen? Ontdekken wat je werkelijk te doen hebt? Je eigen kracht en je mogelijkheden kennen? Zie wat je werkelijk hebt te leren en te geven.

Vanuit zelfinzicht kom je tot werk en leven dat zín geeft. Zingeving aan jezelf en de mensen om je heen. Zinvolle beweging begint bij jou.

Jezelf kennen in relatie tot de ander

Als je je binnenwereld kent, kun je in de buitenwereld je impact vergroten. Jezelf zien zoals je bent, vrij van oordeel, maakt dat je je eigen waarden kunt ontdekken. Je eigen kwaliteiten kennen en waarderen, zodat je snapt hoe je van waarde kunt zijn voor de ander. Vanuit een breder perspectief kun je grotere doelen nastreven en in contact met de ander samen verder groeien.

Zelfinzicht & autonomie. Zonder oordeel naar jezelf kijken.

zelfinzicht en autonomie

Leren om naar jezelf te kijken zonder jezelf te veroordelen. Het vraagt om verantwoordelijkheid nemen voor alles wie jij bent en wat je uitdraagt. Juist het nemen van die verantwoordelijkheid geeft je de vrijheid om jezelf te zijn. Met een helder licht op je schaduwkanten én al jouw authentieke vermogens.

Autonoom in verbinding. Aansluiten bij de ander.

autonoom in verbinding

Zelfkennis gebruiken om aansluiting te vinden met de ander, die anders is dan jij. Leer wat verschillend is en soms zelfs concurrerend lijkt, complementair te maken en zo in een gezonde en nieuwe verbinding te komen.

Werken vanuit zingeving. Van betekenis zijn.

werken vanuit zingeving

Kom van doelgericht werken naar werken vanuit bedoeling. Wat eigen is, heb je in overvloed te geven. Wie werkt vanuit eigen zingeving, geeft zin aan zijn organisatie.

Creëer een beweging. Samen grotere doelen nastreven.

creëer een beweging

Zelfkennis, relationele intelligentie, bedoeling en visie; wie dit ontwikkelt is in staat grote bewegingen te veroorzaken in (complexe) organisaties.

Groei van ego naar eco

Ontdek jouw eigen unieke potentieel. Vind richting door een beeld te krijgen van jouw innerlijke kompas. Word je bewust van je vermogens en je blokkades en krijg inzicht in hoe jij leidt en volgt. Zo maak je nieuwe wegen vrij. In verbinding met jezelf en de ander kun je verandering teweegbrengen en samen in een betekenisvolle organisatie bijdragen aan een betere wereld.

Ons Human Leadership framework

Human Leadership leerlijn

 

 

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling & Assessments.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.