Leiderschap is meer dan een set van vaardigheden. Leiderschap is een staat van zijn. Het gaat over zelfkennis, nieuwsgierigheid naar de ander en vanuit vertrouwen ruimte geven en nemen. Wil jij de volgende stap maken in je leiderschapsontwikkeling? Wil jij leren leiden en dienen om van betekenis te zijn? Wil je ontspannen en met plezier leidinggeven, zodat ‘moeilijk’ juist uitdagend en interessant wordt?

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Opleidingsadvies We helpen je graag.

Ontwikkel je authentieke leiderschapskwaliteiten

Als leidinggevende ben je constant in ontwikkeling. Als mens en als leider. In de leerlijn ‘Het pad van leiderschap’ leer je hoe jij als leider, vanuit authenticiteit, jouw kwaliteiten én die van de ander kunt aanwenden voor de ontwikkeling van je organisatie en het grotere geheel.

Wil je een volgende stap maken in je leiderschapsontwikkeling? Wil je meer uit jezelf en anderen halen? Vanuit vertrouwen richting geven en koers houden? Ontspannen en met plezier leidinggeven, zodat ‘moeilijk’ juist uitdagend en interessant wordt?

Authenticiteit, zelfinzicht, open communicatie, ervarend leren en dienend leiderschap, dat zijn de uitgangspunten van de leerlijn ‘Het pad van Leiderschap.’ Hiervoor maken wij gebruik van ruim 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, aangevuld met de belangrijkste inzichten uit de psychologie, sociologie, bedrijfskunde, filosofie en spiritualiteit.

Groei van ego naar eco. Van leider naar mens, van mens naar leider.

Je eigen leiderschap vormgeven

We zijn steeds meer vanuit ons hoofd gaan werken, reagerend op prikkels van buitenaf, gericht op actie. Daardoor raken we soms afgedwaald van onze eigen wijsheid en verliezen we het grotere geheel uit het oog; ‘wat beteken ik eigenlijk en waar doe ik het allemaal voor?’. Door verbinding te maken met je eigen visie, kwaliteiten en capaciteiten, vergroot je jouw betrokkenheid en kom je tot betekenis. Zo kun je niet alleen vanuit vaardigheden maar ook door zelfkennis en authenticiteit in beweging komen en anderen in beweging brengen. Integreer kennis en ervaring, leer jezelf bewust in te zetten als instrument, dienend aan je team, de organisatie en het grotere geheel.

Leidinggeven aan jezelf. Persoonlijk leiderschap.

leidinggeven aan jezelf

Leidinggeven aan jezelf door bewust te zijn van je eigen vermogens en te leren kijken naar je eigen ontwikkeling. Vind richting door te zien wat jij nodig hebt en zie welke stappen je kunt zetten om je verder te ontwikkelen.

Leidinggeven aan de ander. Verbinden en onderzoeken.

leidinggeven aan de ander

Leer hoe je vanuit een gezonde dynamiek en met een onderzoekende houding dialoog voert en beweging creëert bij de ander.

Leidinggeven aan de organisatie. Met vertrouwen en visie.

leidinggeven aan de organisatie

Niet vanuit controle, maar vanuit vertrouwen en visie leidinggeven aan de organisatie. Leer vanuit waarneming organisatie uitdagingen en maatschappelijke urgentie signaleren en analyseren. Ontdek wat er speelt aan interne en externe dynamieken. Leer spanningen te gebruiken voor ontwikkeling en verandering.

Leidinggeven aan de context. Creëer beweging en verbinding.

leidinggeven aan de context

Creëer de bewegingen en verbindingen die leiden tot aansluiting, verheldering en verdieping in complexe werkomgevingen. Leer hoe je dit van binnenuit doet; vanuit jouw bedoeling, ervaring en eigen vermogens. Zo kun je geven wat je echt hebt te geven en creëer je organisaties die van betekenis zijn.

Groei van ego naar eco

Ontdek jouw eigen unieke potentieel. Vind richting door een beeld te krijgen van jouw innerlijke kompas. Word je bewust van je vermogens en je blokkades en krijg inzicht in hoe jij leidt en volgt. Zo maak je nieuwe wegen vrij. In verbinding met jezelf en de ander kun je verandering teweegbrengen en samen in een betekenisvolle organisatie bijdragen aan een betere wereld.

Ons Human Leadership framework

Human Leadership leerlijn

 

 

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling & Assessments.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.