Doe je wat je wilt, wil je wat je doet?

De Kern

Bewust kiezen wat bij je past

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat?

Eerstvolgende startdata

8 juni bijna vol

Toon alle (beschikbare) data

Duur

4 dagen

Groep

max. 10 deelnemers

Investering

Training € 2.995,-

Accommodatie € 715,-

“Een investering in jezelf, maar vooral een cadeautje aan jezelf.”

Krista Saarloos Dingemans. De Kern

Het verhaal van Krista Saarloos-Dingemans – Learning & Development Specialist
Rabobank

Over de Kern

De Kern is een intensieve training waarin je op zoek gaat naar wat voor jou écht belangrijk is in werk en leven. Uiteraard laten we je dit natuurlijk niet alleen uitzoeken. Met de hulp van de trainers en mededeelnemers kom je samen tot de kern. In een week die voorbij vliegt voer je diepgaande gesprekken over je gedrag en gevoelswaarden en word je een spiegel voorgehouden. Dit zorgt niet alleen voor eyeopeners, maar ook voor confronterende conclusies. En dat is goed nieuws voor jou, want dankzij de verworven zelfinzichten weet je wat voor jou écht belangrijk is in je werk en leven. Oftewel: De Kern is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

De Kern in het kort

In alle rust en ruimte het antwoord vinden op levensbepalende vragen klinkt misschien als een verkapte vakantie, maar is dat geenszins. Tijdens De Kern beland je in een intensieve snelkookpan waarbij je aan de slag gaat om uit te zoeken wat voor jou écht belangrijk is in je werk en leven. Je gaat hierover zowel met jezelf als met je groepsgenoten en trainers in gesprek. Ook krijg je confronterende en onverwachte vragen voor je kiezen die je dwingen om jezelf laag voor laag te ontleden.

Resultaten

  • Je maakt keuzes waar je met hart en ziel achterstaat.
  • Je weet wat jou drijft, zowel privé als zakelijk.
  • Je kunt je angsten ombuigen naar positieve gedachten.
  • Je voelt je sterker en energieker en ervaart meer rust en plezier in je werk en privé.
  • Je hebt duidelijke antwoorden op belangrijke levensvragen.

Reviews

10 / 10

04-10-2022 | Roel Goudsmit

Was al een tijd op zoek naar mijzelf en naar waartoe ben ik hier op dees’ aard.
Midlife crisis? Achterstallig onderhoud? Onverwerkt verleden? Of alledrie? Zeg t maar…
Dus, De Kern!
En het heeft gewerkt. Door terug te schakelen, te vertragen en achteruit te gaan. Onder de bezielende leiding van Joris en Marieke samen met 7 andere deelnemers 4 dagen in een warm bad van zelfreflectie en zelfonderzoek gelegen.
En het antwoord, mijn Kern, was achteraf best simpel en tegelijkertijd was ik daar zonder de Kern niet gekomen. Zelf kan ik, of beter gezegd kon ik de rust niet vinden om daar te komen. Nu wel. De grootste uitdaging blijft echter wel om dat dat ook echt te doen nu ik weet hoe het moet. Het risico dat de waan van de dag weer gaat regeren is groot. En heb tegelijkertijd voldoende handvatten meegekregen om voorgaande verzuchting te tackelen!
Mijn dank gaat uit naar de lieve Joris en de liefdevolle Marieke, mijn fantastische medekernleden en last but zeker not least, naar mijzelf. Goed gedaan jochie!

10 / 10

20-06-2022 | Krista Saarloos-Dingemans

De training heeft een goede afwisseling tussen klassikale opdrachten en individule momenten van zelfreflectie. Prettig tempo, super begeleiding, fijne groepsdynamiek, met als resultaat meer zelfinzicht en concrete acties om mee aan de slag te gaan.

10 / 10

21-02-2022 | Vivian van Raaij

Een bijzondere ervaring in een prachtige, rustgevende omgeving. Terug naar jezelf en daar alle tijd voor nemen en krijgen met twee inspirerende trainers, Dan en Vincent. Zij weten met de juiste vragen jouw te laten nadenken over wie je bent en wat jouw kern is. Aanrader!!

10 / 10

15-02-2022 | Marjan Lam

Ik vond het een goede, hele intensieve training, waarbij ik tot nieuwe inzichten en nieuwe doelen ben gekomen, waarmee ik mij weer verder kan ontwikkelen.
Het feit dat je 3 dagen achter elkaar hiermee aan de slag bent, op een prachtige locatie, werkte voor mij heel goed. 3 Dagen om je te focussen, zonder onderbreking van de dagelijkse “rat race”.
De trainers zijn goed op elkaar ingespeeld, heel rustig en kundig om de cursisten te spiegelen op inhoud en gevoel.
Er kunnen 10 cursisten in de groep, maar ik vond het heel prettig dat er nu ‘maar’ 6 waren. Verschillende mensen en toch heel veilig.
Wellicht goed om alle cursisten van tevoren te spreken om te kijken of de training passend is.

9 / 10

23-01-2021 | Jiska Van der heide

Een traing die zoveel meer is dan het sec overdragen/ontvangen van informatie. Je krijgt tijd om de kern te voelen, te ervaren! Bewuster zijn van mijn kern, is iets wat mij zowel in mijn werk als prive helpt om bewuster keuzes te maken. Dat begint met kleine stapjes, maar ik denk dat het ook op langere termijn een blijvende impact zal hebben.

10 / 10

21-01-2021 | Fredi van Sunten

Met De Kern heb ik ontdekt waar mijn belemmeringen zitten. De trainingsdagen waren fijn en heel bijzonder! Alle deelnemers zo verschillend en toch was er een gevoel van verbinding met elkaar. Veiligheid om de diepste zielenroerselen te delen. Alle emoties zijn de revue gepasseerd. Heel fijn om even een paar dagen weg te zijn van het gebruikelijke leven en echt tijd en ruimte om met mezelf aan de slag te gaan. Het proces met de groep en de trainers was mooi! Begrip, vertrouwen, veiligheid, empathie, kritisch maar met compassie voor elkaar. Het was ook hard werken. Dit neem ik mee als een pareltje zacht glanzend aan mijn levensketting Het resultaat; kleine stapjes gaan ook vooruit! Ik ervaar meer balans en energie en weet nu wat mijn Kern is. Ik raad iedereen aan deze empowerment training bij Van Harte&Lingsma te volgen.

8 / 10

07-09-2020 | Astrid Schimmel

Een training met meer verdieping dan verwacht. In enkele intensieve dagen kom je langs zielenpijn en zielenvreugde tot jouw kern. Vivian laat je voelen en geeft richting indien nodig. Dit doet zij op een zeer integere manier en met een dosis humor.
De training heeft mij verrijkt en voelt daardoor als een cadeautje aan mijzelf.

8 / 10

21-10-2019 | Miriam van 't Hek

Een op een zeer prettige manier, zeer confronterende training die me werkelijk tot de kern heeft gebracht, mijn kern. De groep voelde al snel als heel veilig aan, alsmede de trainers.

9 / 10

18-10-2019 | Marleen Wols

Ik heb de training als heel waardevol ervaren. De groep was vrij groot (10), waardoor we soms lang bezig waren met ieders verhaal. Aan persoonlijke aandacht ontbrak het niet. Ik ben de trainers dankbaar voor de inzichten die zij mij hebben gegeven. De locatie aan de bosrand was fantastisch en droeg goed bij aan het thema. Alleen de ruimte in het hotel die wij gebruikten was weinig inspirerend en een beetje gedateerd. Ik vond de training heel intensief en bij momenten ook verwarrend. Ik heb inmiddels een coach om over de dingen waar ik bij De Kern tegenaan liep verder te praten. Het was een nuttig en prettig begin van het grotere persoonlijke onderzoek.

7 / 10

23-07-2019 | Frie

hele intensieve training met verrassend en – voor mij – niet voorzien verloop. De training geeft een diepere kijk in jezelf en draagt absoluut bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor mij ook een training die deels buiten mijn comfortzone lag, maar juist daardoor zeer leerzaam en bruikbaar.

10 / 10

23-05-2019 | Angela Imambaks

De training was intens en de dagen heb je echt nodig om tot de kern te komen. Ik zou het zelf fijner vinden om er nog een middag aan vast te plakken.

10 / 10

23-05-2019 | Miriam Eilander

Stilstaan, zoeken, onderzoeken, voelen en ontdekken. Vincent en Bas creeerden een veilige, pure en nieuwsgierige omgeving voor een prachtige ontdekkingstocht. Waardevol en dankbaar! De kracht van stilstaan en ademen geeft zoveel moois; een mooi geschenk voor jezelf.

9 / 10

23-05-2019 | Annemiek van Ravens

De training was erg goed. Aanvankelijk had ik mijn bedenkingen, maar na verloop van de training bleek alles op mijn plek te vallen. En bedacht ik me dat het zo was opgezet om te prikkelen. Waardevolle training met betrokken professionele trainers. Klein minpuntje: de groep was net iets te groot met 10 mensen. Mijns inziens zou 8 personen de max moeten zijn.

10 / 10

21-03-2019 | Jochims

Bekwame en vriendelijke maar zeker wel doortastende en kritische trainers die ons goed door het proces wisten te begeleiden, in een veilige/vertrouwelijk aanvoelende setting. Met oppervlakkigheid kom je hier niet weg.

10 / 10

14-02-2019 | Caroline Bos

De Kern heeft me veel inzichten gebracht over hoe ik beter kan stilstaan bij mijn gevoel om er op die manier achter te komen welke richting ik verder moet of welke keuzes ik moet maken. De trainers hebben mij begeleid zonder mij in een bepaalde richting te duwen die hen wellicht voor mij het beste zou lijken. Ik heb geleerd de antwoorden in mezelf te zoeken.

Meer reviews laden

Trainingsdata

8 juni

bijna vol

  • Module 1 8 juni 2023
  • Module 2 13 / 14 / 15 juni 2023

14 september

  • Module 1 14 september 2023
  • Module 2 19 / 20 / 21 september 2023

Praktische info

Duur

4 dagen (1 losse dag + 1 blok van 3 dagen inclusief overnachtingen)

Investering

Trainingskosten € 2.995,- (excl. btw)
Accommodatiekosten € 715,- (excl. btw)

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Groepsgrootte

max. 10 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.