Authenticiteit & Persoonlijke Kracht

Toegankelijke én diepgaande training om bewuster en energieker te leven en werken

Sta stil bij jouw keuzes en ontdek je persoonlijke kracht

 • Je staat meer in je kracht en kunt authentieker handelen.
 • Je weet wat jou energie geeft en wat je energie kost.
 • Je kent je grenzen en begrijpt hoe je deze kunt bewaken.

Eerstvolgende startdata

14 oktober

Toon alle data

Duur

8 dagen

Groep

Max. 10 deelnemers

Investering

Training € 2.795,- (excl. BTW)

Accommodatie € 740,- (excl. BTW)

Informatie

Over Authenticiteit & Persoonlijke Kracht

In Authenticiteit en Persoonlijke Kracht leer je met behulp van diepgaand zelfinzicht en theorie wat jij kan, waar je energie van krijgt, waar je op leegloopt en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je in drukke en rustige periodes effectief kan werken en functioneren op een manier die bij jou past.

Krijg zicht op jouw patronen, triggers en talenten

Veel te vaak werken en leven we op een manier ‘omdat we dat nu eenmaal zo gewend zijn’, ook al kost die manier veel energie en levert hij vooral veel stress op. Soms tot een burn-out aan toe. Tijdens deze training wordt helder wat er gebeurt in je innerlijke wereld, welke overtuigingen je in de weg zitten en welk gedrag daaruit voortkomt. Samen met onze ervaren trainers krijg je, met behulp van theorie en ervaren in de praktijk, zicht op jouw patronen, triggers en talenten. Denk hierbij aan psycho-educatie, theorie, ervaringsgerichte oefeningen, reflectie in de natuur, groepsgesprekken, meditatietechnieken en ruimte voor jouw inbreng. Door je eigen grenzen serieus te nemen en ernaar te handelen, pak je zelf de regie en doe je wat jij écht wil, zodat jij uiteindelijk én meer uit je werkdag haalt én aan het eind van die dag meer energie overhoudt.

Je bent bij ons in goede handen

1000+

Tevreden deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties

1985

Sinds 1985 leiderschapstrainingen en persoonlijke ontwikkeling

9,1

Hoe deelnemers onze trainingen beoordelen

Voor wie

Voor wie zijn talent wil inzetten om meer impact te maken

Vraag je je af of je wel voldoende doet met je talent? Of je écht gezien wordt op werk? Heb je het gevoel maar door te gaan op de automatische piloot, terwijl je zou willen werken vanuit authenticiteit en persoonlijke kracht? Dan is deze training voor jou. Of je nu professional, leidinggevende of op zoek bent naar richting. Authenticiteit en Persoonlijke Kracht biedt antwoorden op vragen over drijfveren, grenzen en kwaliteiten.

Vanuit je kracht, in je talent en mét energie

Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten, vaardigheden en ervaringen om vanuit jouw unieke talent te leven en te werken. Deze persoonlijke ontwikkeling training is ideaal voor harde werkers van diverse leeftijden die behoefte hebben aan zelfinzicht, om zo effectiever en met meer energie impact te maken op de werkvloer. Het richt zich op mensen die worstelen met het begrenzen van zichzelf, continu hard werken zonder oplaadmomenten en een overmatig verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Stap uit je patronen en gewoontes en in jouw kracht. Kies voor jezelf, zonder goedkeuring van anderen. Gun jezelf de training: Authenticiteit en Persoonlijke Kracht.

 • Opleidingsniveau: hbo+
 • Vereiste niveau: hbo werk- en denkniveau

"Voorheen zat ik uitsluitend in mijn hoofd als ik iets wilde leren, nu voelde ik ook echt het fysieke effect ervan.”

Het verhaal van Jenny Booms Directeur bij Dutch Academy for Film (DAFF)

Programma & Locatie

Programma & Locatie

Veluwe

Een inspirerende en rustige omgeving draagt bij aan jouw optimale leren en ontwikkelen. Dat is de reden dat we bij meerdaagse trainingen overnachten in een bosrijke omgeving. Deze training vindt plaats in een conferentieoord op de Veluwe. De intervisie dag vindt plaats in een conferentieoord rondom Utrecht of Leiden.

Programma

Authenticiteit en Persoonlijke Kracht is een diepgaande persoonlijke ontwikkeling training, waarin het draait om het verkrijgen van zelfinzicht. Je begrijpt wat jij nodig hebt om je talent de ruimte te geven. Je gaat werken en leven vanuit je talent in plaats vanuit je overtuigingen over wat zou moeten. In deze training word je geconfronteerd met jouw patronen in een groep gelijkgestemde deelnemers. Door de theorie te combineren met praktijkoefeningen word je uitgedaagd om je gewoontes te doorbreken en je innerlijke kracht te vinden. De training start met een intake en bestaat uit vier dagen, verdeeld over twee modules. Tussen de modules in is een begeleide intervisie en afsluitend is er een groepscoaching.

Online proeverij

In deze online proeverij laten we jou proeven van onze trainingen. Tijdens de proeverij is ruimte voor jouw leervragen, vragen over onze trainingen en over Van Harte & Lingsma in het algemeen.

Schrijf je in voor de online proeverij

Module 1: Uit je patronen, in je energie

Op dag 1 & 2 krijg je zicht op jouw energiebalans en welke invloed stress op jou heeft. Je krijgt zicht op jouw patronen en triggers en welke ruimte jouw talent door je leven heen al gekregen heeft.

 • Inzichten uit de polyvagaal theorie en ademhaling- en meditatietechnieken
 • Voelen wat inspanning, ontspanning, stress en energie voor jou betekent
 • Zicht op jouw script met behulp van theorie uit Transactionele Analyse

Module 2: Leef authentiek vanuit je talent

Op dag 3 & 4 neem je de opgedane inzichten vanuit de eerste module mee om je echt te gaan verdiepen in je eigen kracht. Aan de hand van praktische opdrachten krijg je zicht op jouw grenzen, talenten en leer je het verband begrijpen tussen je gedrag, je patronen en je persoonlijke kracht.

 • Ontdek jouw triggers en hoe je jouw reactie daarop kunt kiezen
 • Het fysiek ervaren van jouw talenten, kwaliteiten en grenzen
 • Krijg zicht op jouw toekomstbeeld en de stappen daarnaar toe door future pacing

Reviews

8.8 / 10

Deelnemers van meer dan 1000+ verschillende organisaties gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hieronder welke ontwikkeling ze hebben gemaakt als mens en leider.

Deze training heeft mij zowel theoretisch (oa transactionele analyse, Kernkwaliteiten, Scripts) als mentaal (mindfulness, reflectie) handvatten gegeven hoe ik mijn eigen authenticiteit en persoonlijke kracht kan versterken, zonder de verbinding te verliezen. Op een mooie plek met een inspirerende groep mensen, was dit een zeer waardevolle training.

Lees meer

De APK training heeft mij zoveel nieuwe inspiratie gegeven! Mijn bewustwording is vergroot en ik heb veel nieuwe tools gekregen om mijn grenzen beter te bewaken.
De training zat vol met theorie, reflectiemomenten, rustmomenten en dit in een veilige en warme omgeving van fijne trainers en deelnemers! Ik zou iedereen een APK'tje aanbevelen als je open staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nogmaals bedankt voor de mooie training.

Lees meer

De training heeft mij enorm veel inzichten verschaft in zowel (het hoe en waarom van) mijn eigen handelen als hoe dit – waar nodig/wenselijk – te veranderen c.q. constructief in te zetten. Begrijpen waar bepaalde acties/overtuigingen vandaan komen en het geleerde direct in de praktijk toe te kunnen passen, heeft mij direct en op ieder vlak veel goeds gebracht. Instant resultaat! Ik sta nu dan ook daadwerkelijk meer (zelfverzekerd) in mijn kracht; dat gevoel gun ik iedereen. Een persoonlijke APK; geen verplichte keuring, maar een verstandige keuze!

Lees meer

Investering

Investering

Trainingskosten € 2.795,- (excl. BTW)


Accomodatiekosten € 740,- (excl. btw)

Onze trainingen zijn opgebouwd uit accommodatie- en trainingskosten. Voor de accommodatiekosten geldt dat wij geloven dat een inspirerende en rustige omgeving bijdraagt bij aan jouw optimale leren en ontwikkelen. Bij onze meerdaagse trainingen overnachten we daarom in een bosrijke omgeving. De prijs voor de accommodatie is inclusief ontbijt, lunch, avondeten en snacks.

Bij de trainingskosten zijn lesmateriaal of eventuele aanvullende interventies inbegrepen. Een factuur ontvangen zonder btw? Lees hier meer over de financieringsmogelijkheden.

Inbegrepen extra’s

 • Wellbeing test
 • Meditatie en mindfullness oefeningen
 • Syllabus over stress- en ontspanning
 • Intake, intervisie en supervisie

Inner Development Goals

Met deze training ontwikkel je jouw kwaliteiten en vaardigheden die verbonden zijn aan de volgende Inner Development Goals:

 • Zijn
 • Verbinden

Trainingsdata Authenticiteit & Persoonlijke Kracht

14 oktober

 • Intakegesprekken 14 / 21 oktober 2024
 • Module 1 12 / 13 november 2024
 • Intervisie groepen 1 en 2 2 december 2024
 • Module 2 6 / 7 januari 2025
 • Supervisie (online) 3 maart 2025

School voor Human Leadership

Het woord ‘school’ is terug te leiden naar het Griekse scholē, wat ‘vrije tijd’ betekent. De Grieken zagen vrije tijd als een ruimte waar je kon nadenken en onderzoeken.

In deze drukke en snel veranderende wereld hebben we deze ruimte hard nodig. Want als er bewegingsvrijheid ontstaat tussen wat je ervaart en hoe je acteert, kun je in plaats van reactief weer creatief zijn. Wanneer we het reageren vanuit ‘moeten weten’ afleren en komen naar ‘mogen zijn’ en samen onderzoeken, kan de werkvloer ervaren worden als een speelveld. Waar je mag oefenen, proberen en leren. Want juist de mens die lerend is, leidt. Dit zijn de uitgangspunten van onze School voor Human Leadership:

Open communicatie en invloed

Zelfinzicht

Bewust worden doe je op meerdere niveaus. Wij werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Authenticiteit

Ieder mens beschikt over eigen-wijsheid. Onze taak is het ontlokken van deze wijsheid.


Ervarend leren

Vanuit bewustwording van je gedrag, de diepte in, kiezen, experimenteren en het eigen maken.

Open communicatie

Een ieder is aan te spreken op houding en gedrag. Open, eerlijk en transparant.

Dienend leiderschap

Horen wat groter is dan jou. Dat volgen en ernaar te handelen.


Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Hoi mens. Ben jij nieuwsgierig welke training bij jouw ontwikkeling past? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Bel, mail of plan gemakkelijk een online adviesgesprek in.

Peter Driessen Opleidingsadviseur