Til je leiderschap naar het hoogste niveau

Meesterschap in Leiderschap

Verdiepende leiderschapstraining

Je hebt het leidinggeven volledig in de vingers en je kunt nog vele jaren mee. Toch borrelt er iets. Je hebt behoefte aan een sprong in je ontwikkeling. Je ziet in dat jouw leiderschap staat of valt bij mensen die jou willen volgen. Niet omdat het moet maar omdat je hen inspireert en zij in hetzelfde geloven als jij. Wil je in deze bijzondere, complexe tijden iemand zijn die écht het verschil maakt, dan vraagt dat om een enorme persoonlijke drive, veel zelfkennis en een voortdurende drang om jezelf verder te ontwikkelen.

Eerstvolgende startdata

Duur

12 dagen

Groep

Max. 10 deelnemers

Investering

Training € 7.695,-

Accommodatie € 1.620,-

“Een persoonlijke zoektocht naar authentiek leiderschap.”

Dimitri van de Vis - Meesterschap in Leiderschap

Het verhaal van Dimitri van de Vis – Directeur
ADC ArcheoProjecten

Over Meesterschap in Leiderschap

Tijdens de leergang Meesterschap in Leiderschap verdiep je op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn. Zo kan je vanuit authentiek leiderschap écht het verschil maken en bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Meesterschap in Leiderschap in het kort

Deze leergang is een ontdekkingsreis van een jaar waarin je de stap zet naar meesterschap in leiderschap. Vertrekpunt van de reis zijn belangrijke (levens)vragen. Wat drijft jou als mens en leider? Wat wil je bijdragen aan de wereld? Welke maatschappelijke ontwikkelingen wil je versterken met je organisatie? Door deze zoektocht naar je onderliggende drijfveren, overtuigingen en waarden krijg je steeds meer inzicht in jouw doel. Naast het binnenstebuiten keren van jezelf, kijk je ook naar de wereld om je heen. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke effecten hebben die op je organisatie? En om wat voor leiderschap vraagt dat? Zo ontwikkel je een compleet beeld van jouw visie op leiderschap en kun je bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Resultaten

 • Je hebt je authentieke leiderschap duurzaam ontwikkeld en werkt richting jouw stip aan de horizon.
 • Je hebt een hernieuwde visie op leiderschap in het algemeen en specifiek voor jezelf en jouw organisatie.
 • Je weet door je overtuigende visie je medewerkers te motiveren en inspireren.
 • Je focust je op de grote lijnen in plaats van op de waan van de dag.
 • Medewerkers volgen je niet omdat het moet, maar omdat ze door jou geïnspireerd zijn.

Reviews

9 / 10

07-11-2021 | marije Eleveld

De MIL is een traject waar je écht een stuk dieper gaat naar wat jou drijft en waar je belemmeringen zitten. Het is eigenlijk een reis waarbij je uiteindelijk op je eindbestemming komt met de ‘Proeve in Meesterschap’. Het werkt alleen als je je echt wilt openstellen. Voor mij heeft het veel meer inzicht gebracht in wie ik ben, wat me heeft gevormd en hoe ik mijn eigen doelen kan bereiken.

10 / 10

21-06-2021 | Faisoel Abdoelgafoer

Inmiddels zit ik in mijn 3e training via Van Harte & Lingsma. Coachend leidinggeven (2019), KIM voor leidinggevenden (2020-2021) en nu Meesterschap in Leiderschap (2021-2022). Dat ik nu een 3e training via genoemde opleider volg zegt denk ik al genoeg. Ik kan in ieder geval al het geleerde toepassen in praktijk op persoonlijk- maar ook op zakelijk vlak! Aanrader dus!

9 / 10

04-09-2020 | H. Meijer

Na eerder de KIM gevolgd te hebben was ik op zoek naar nieuwe persoonlijke ontwikkeling middels een leiderschapstraject. Na shoppen bij verschillende opleiders kwam ik door goed meedenken van Van Harte en Lingsma uit bij de MIL. De kracht van de MIL zit in de diversiteit van de deelnemers en de actualiteit van de thema’s. Leiderschap wordt hierdoor echt persoonlijk gemaakt. De trainers zijn ervaren en de locaties steeds zeer goed verzorgd waardoor je ondanks alle drukke werkzaamheden snel gefocust bent op je leerdoelen. Het is een mooie mix van praktisch toepasbare zaken, bewustwording van grotere actuele thema’s in de wereld en jouw rol daar in, spiritualiteit (maar niet te zweverig) en vooral leren van elkaar. Door de diversiteit en het niveau van de groep verruim je je blik en kan je je persoonlijke ontwikkeling spiegelen aan die van de andere deelnemers. De trainers zijn ervaren en spelen goed in op de wensen van de groep en het individu. De MIL heeft voor mij de goede ervaring die ik door de KIM al had met Van Harte en Lingsma, meer dan bevestigd.

10 / 10

04-11-2019 | Bart Versteijlen

De MIL is een ontzettend goede training waar ik mezelf veel beter heb leren kennen. Dankzij de MIL heb ik voor mezelf een beter gevoel ontwikkeld wie ik ben en wat ik wil. Ik gebruik hier specifiek het woord ‘gevoel’. Ik luister en begrijp mijn buik en doe er ook actief iets mee. Binnen mijn werk en thuis. Afgelopen maanden zat ik in een zoektocht naar een nieuwe baan; dankzij de MiL kon ik veel beter uitleggen wie ik ben en wat ik kan bijdragen aan een organisatie.
Henk en Karin wisten een ontzettend hoog niveau van veiligheid te creëren waardoor je als deelnemer ook durfde om jezelf helemaal bloot te geven. Sterker nog, soms kwam ik dichter bij mezelf dan ooit ervoor.
Ik wil Henk en Karin heel erg bedanken voor een geweldig jaar!!

groeten, Bart

8 / 10

22-05-2019 | Inge Tigchelaar

Pas wanneer je weet wat voor jou echt belangrijk is, kun je de juiste keuzes maken. Zowel voor jezelf als je omgeving. Deze leergang helpt je om te ontdekken wat jouw purpose is en helpt je met versterken van je persoonlijke visie leiderschap.

9 / 10

15-05-2019 | E. Sikkens

Twee zeer ervaren trainers nemen de groep mee op een ontdekkingstocht. Het doel is om uit te zoeken wat voor jou nu echt belangrijk in het leven en in je werk is, zodat je dit op een inspirerende manier kunt overbrengen aan je medewerkers. Op deze manier wordt waarde toegevoegd aan het proces. Op verschillende locaties met prima verzorging en uitstekende begeleiding ben je na de tocht van ongeveer een jaar tot diverse nieuwe inzichten gekomen, waar zowel jij als je (werk)omgeving jaren mee vooruit kunnen.

9 / 10

19-02-2019 | Pieter van der Galiën

Het was een waardevol leertraject, waarbij je veel vrijheid en tijd krijgt om inzicht te vergaren in jezelf. Het gezamenlijk doorlopen van deze reis is erg bijzonder en waardevol. De twee trainers hebben het proces uitstekend begeleid en adviseerden waar nodig.
Het hele proces was goed opgezet, waarbij de aansluiting bij de seizoenen en de reis van de held mooie houvasten waren.
Een mooi vervolg op KIM, maar ook zonder KIM een waardevol traject om te doorlopen.

9 / 10

13-02-2019 | Wassink

De leergang is een echte reis met een groep reisgenoten. Je komt met versterkt authentiek leiderschap weer thuis en laat onderweg ook hinderende ballast achter. De reisbegeleiders zijn meer dan uitstekend op elkaar ingespeeld, waardoor er veel ruimte is voor individuele groei.

Meer reviews laden

Trainingsdata

30 mei

 • Kick Off 30 mei 2023
 • Module 1 19 / 20 juni 2023
 • Dagevenement 5 september 2023
 • Module 2 30 / 31 oktober 2023
 • Intervisie 1 19 december 2023
 • Module 3 7 / 8 februari 2024
 • Intervisie 2 14 maart 2024
 • Module 4 3 / 4 juni 2024

14 november

 • Kick Off 14 november 2023
 • Module 1 6 / 7 december 2023
 • Dagevenement 23 januari 2024
 • Module 2 11 / 12 maart 2024
 • Intervisie 1 16 mei 2024
 • Module 3 3 / 4 juli 2024
 • Intervisie 2 3 september 2024
 • Module 4 11 / 12 november 2024

Praktische info

Duur

12 dagen (een kick-off, 4 blokken van 2 aaneengesloten dagen (inclusief overnachting), een losse dag en tussentijds 2 intervisies)

Investering

Trainingskosten € 7.695,- (excl. btw)
Accommodatiekosten € 1.620,- (excl. btw)

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Profile Dynamics drijfverenanalyse

Groepsgrootte

Max. 10 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.