Ontwikkel leidinggevende vaardigheden en word een krachtig leider.

KIM voor Leidinggevenden®

Leiderschapstraining over communicatie, interactie en managementvaardigheden

Heb je als leidinggevende niet de impact die je zou willen? Krijg je die lastige collega niet makkelijk mee? Voelt het functioneringsgesprek als een verplicht nummer? Leidinggeven is een vak apart. Een vak dat je kunt leren. Een vak waar je je hele leven, elke dag, voordeel van hebt. Een vak met impact. Kies ervoor om jezelf te ontwikkelen van leidinggevende tot een leider met de KIM Leiderschapstraining.

Eerstvolgende startdata

Duur

12 dagen

Groep

8 tot 12 deelnemers

Investering

Training € 6.495,-

Accommodatie € 2.115,-

"Leiderschap is voor mij een proces van vertragen, reflecteren en verbinding maken."

Yassine Mrabti - KIM voor leidinggevenden

Het verhaal van Yassine M'Rabti – marketingdirecteur
Freia Groep

Over KIM voor Leidinggevenden

Bij de KIM gaan we veel verder dan het aanleren van tips en trucs. Wij zetten jou centraal en dagen je met confronterende oefeningen en scherpe feedback uit om het maximale uit jezelf te halen, als manager én als mens. Zo krijg je onmisbare inzichten in jouw manier van communiceren en doen. Je ontwikkelt zo leiderschapskwaliteiten waar je je leven lang van profiteert. Hiermee vergroot je je persoonlijk leiderschap. Hiermee vergroot je je impact.

KIM voor leidinggevenden in het kort

Jouw leiderschapskwaliteiten blijvend verbeteren en jezelf ontwikkelen als persoon: dat is waar deze life changing training om draait. Om dit te bereiken stemmen onze betrokken trainers de training af op jouw (verborgen) potentieel. We stoppen niet bij het voorschotelen van wat theorieën, maar halen je tijdens grensverleggende oefeningen uit je comfortzone. Je krijgt in een veilige omgeving de kans om te experimenteren met verschillende leiderschapsstijlen en te reflecteren op je gedrag. Ook prikkelen we je met confronterende vragen en stimuleren we jouw mededeelnemers om je scherpe feedback te geven. Tussen de trainingsblokken door pas je het geleerde toe op de werkvloer en ervaar je welk effect dit heeft. Zo maak je je nieuw gedrag eigen en verander je van binnenuit. Oftewel: leren én transformeren.

Resultaten

 • Je hebt het lef om te sturen op vertrouwen in plaats van vanuit controle.
 • Je geeft leiding met hoofd én hart.
 • Je krijgt medewerkers met je mee door ze te inspireren en te motiveren.
 • Je was ‘gewoon’ leidinggevende maar bent nu een effectief en inspirerend leider.
 • Je hebt het lef om je medewerkers buiten de lijntjes te laten kleuren.
 • Je kent je kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende.

Reviews

10 / 10

09-09-2022 | Jan Hendrik Vlot

De KIM training is voor mij een nieuw begin. Het geeft een inzicht in wie ik ben, wat ik doe en hoe ik overkom. Door deze inzichten sta ik anders in de praktijk dan voorheen. De rust, ervaring en betrouwbaarheid van de Trainer, Koen Mertens, is het mogelijk om het maximale te leren.
Deze training is een nieuwe start waarvan ik de rest van mijn leven profijt heb.

10 / 10

09-09-2022 | Ilse Hartman-Noordsij

De KIM is een training waar ik de rest van mijn leven profijt van zal hebben. Door juist te focussen op ‘mijn persoon’, heb ik tools gekregen om als leidinggevende dicht bij mezelf te kunnen blijven. De dynamiek in de groep en de bezielende leiding van de trainers, hebben dit gemaakt tot een ervaring die ik nooit zal vergeten.

10 / 10

09-09-2022 | Ronnie Smets

Deze opleiding was voor mij precies wat ik nodig had op dit moment. Koen weet een veilige omgeving te scheppen waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn eigen groeipad te volgen. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.

8 / 10

12-07-2022 | Fidder

Het afgelopen jaar heb ik de KIM-training voor leidinggevenden gevolgd. De inhoud van de training was een goede mix tussen theorie, het oefenen in de praktijk en reflecteren met elkaar. De setting waarin de training gegeven werd was ook erg prettig. Locaties midden in de natuur waarin je echt even bezig kon zijn met de groep en je leerdoelen.

10 / 10

16-05-2022 | Vera Boxhoorn

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Je leert jezelf goed kennen en herkennen. Aan de hand van de training kan je keuzes maken die er voor jou toedoen. Dank daarvoor.
De opbouw van 4 x 3 dagen is mooi. Het laatste blok is wat mij betreft de kers op de taart waarin alle leerstof terugkomt.
Top training gegeven door een top trainster Esther Blenk. Een groep onbekende mensen aan het begin, een team bij het uit elkaar gaan.

10 / 10

14-05-2022 | Daniel Gerritsen

wat een geweldige training. Complimenten voor de trainers. Soms confronterend maar zeker waardevol. Prima locaties, goede opbouw, viadesk zou wat gebruiksvriendelijker mogen. Vooral de rollenspellen met de acteurs zijn goed! Top acteurs en zeer realistisch

8 / 10

12-04-2022 | Basak Karabulut

De inhoudelijke opzet van de training was goed. Interessant hoe de training was opgebouwd in sturing en zelfstandigheid. Wat beter kon is de samenstelling van de groep. Er waren veel operationele mensen en maar 1 vrouw. Het geeft een andere dynamiek door hier meer in te mengen.
De trainers waren heel scherp en de begeleiding was goed. In het laatste blok met de acteurs was ook echt goed. Dat had ook veel effect.

10 / 10

16-03-2022 | vlist

Alles aan deze training klopt. De opbouw aan stof, de opbouw van 4 x 3 dagen, de inhoud, de theorie, de praktische oefeningen, de oefeningen die je mee neemt naar je werk, de locaties, de coaching, de sturing, eigen verantwoordelijkheid nemen, handvaten die daarvoor mee krijgt, en de slotsom waarmee de training wordt afgerond etc.

8 / 10

17-12-2021 | Malanda

De KIM is een heel persoonsgerichte training waarmee je via inzicht in je persoonlijk leiderschap, houvast krijgt op hoe je anderen in beweging kan krijgen. Geen trucjes, maar een training die je attitude positief beinvloed. Grootste pluspunt van de training is de trainer Roger Kramer. Met Roger als gids wordt je ultiem uitgedaagd, werk je echt aan je leerpunten en ervaar je een echte groei die ook in je werkomgeving wordt waargenomen.

10 / 10

14-12-2021 | sandra roos

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de training echt geweldig vond. Door deze training heb ik mijn leiderschapskwaliteiten vergroot, maar ook mijn zelfkennis. Mooie inzichten! Deze training heeft mij als leider maar ook als mens enorm verrijkt.

10 / 10

04-11-2021 | Robin Welgraven- Koorn

De KIM-training is een absolute aanrader voor elke leidinggevende. Het is een brede opleiding waarbij veel facetten van communicatie, conflicten en leiderschapsstijlen naar voren komen. Dit wordt gecombineerd met een flinke dosis zelfreflectie waarbij patronen in kaart worden gebracht en doorbroken worden.

Ik kijk terug op een fantastische periode! De KIM is life-changing en zal altijd een prachtige herinnering zijn en blijven.

Van Harte & Lingsma, en in het bijzonder Catrien van Dorp, bedankt voor alle inzichten!

Hartelijke groet,

Robin Welgraven

10 / 10

09-07-2021 | Michelle Brouwers

Wat een mooie leerzame reis was het. De kennismaking met mezelf en met de kijk van anderen (op leiderschap, het leven en op mij) hebben me geholpen de leider te worden die ik wil zijn. Het oefenen, de theorie, de handvatten, het samen leren met een groep heb ik als enorm waardevol ervaren en gun ik iedereen.

9 / 10

21-06-2021 | Paul van Zeist

Aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en zijn karakter en gedrag wil inzetten om een beter leider te worden! Aan de hand van theoretische modellen wordt er met praktijk situaties geoefend door verschillende mensen uit verschillende werkvlakken en organisaties.

8 / 10

21-06-2021 | Sandra Vink

Deze training bevat een uitstekende verhouding tussen theorie en à la minute in de praktijk brengen van het geleerde. Mooi is dat de groep steeds meer ruimte en opdracht krijgt om van elkaar te leren. Verrassende oefeningen die snel leiden tot zelfinzicht. Soms confronterend, maar uiteindelijk steeds lerend.
Locatie in grotere hotels heel goed, laatste locatie in kleiner hotel minder geslaagd; oud hotel waar beloofde service en mogelijkheden niet werden waargemaakt.

8 / 10

23-01-2021 | Arthur Kieft

Een prikkelende en motiverende opleiding. Soms confronterend, soms bevestigend maar altijd weer aanzetten tot verder ontwikkelen zeker ook na de opleiding. Het groepsproces maakt dit continu verrassend. Ik vond het dan ook jammer dat het afgerond was, maar dat bleek een nieuw begin.

10 / 10

21-01-2021 | Michael Arensman ✔

In 2020 mocht ik de Training “KIM voor leidinggevenden” volgen. Bij de aanvang van deze training was nog niet bekend wat Corona dit jaar allemaal met zich mee ging brengen. Het is dan ook een jaar geweest die voor veel mensen niet makkelijk is geweest, en toch heeft Van Harte & Lingsma ook in deze tijd het voor elkaar gekregen de verschillende trainingen waaronder ook KIM voor leidinggevenden op een bijzonder hoog niveau af te ronden.

De opbouw van de training was goed, een speelse maar leerzame afwisseling tussen theorie en praktijk opdrachten op individueel en groepsniveau. Interactie tussen trainster en medecursisten voelde veilig en vertrouwd. En juist door deze veilige omgeving ontstond er ruimte om op een eerlijke, directe maar respectvolle wijze elkaar van goede onderbouwde feedback te voorzien. En er is meer dan voldoende aandacht voor nazorg en tussentijdse coaching. De locaties halen je uit de drukte en waan van de dag. En de groepssamenstelling is goud.

Wat het voor mij nog meer bijzonder heeft gemaakt is dat door omstandigheden het laatste kwartaal van 2020 één van de moeilijkste tijden in mijn leven is gebleken. Maar wat ik vanuit de Trainster (Esther Blenk), de training zelf en mijn medecursisten heb mee gekregen is juist in deze periode zo waardevol gebleken.

Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gehad om deze training bij Van Harte & Lingsma te mogen volgen, en heb dit als een fijne en leerzame tijd ervaren. Ik mag zeggen dat ik gegroeid ben in wie ik als leidinggevende ben en wil zijn, en dat deze groei nog niet voorbij is.
Ieder bedrijf zou wat mij betreft deze training in het opleidingsbudget moeten opnemen, het gaat zoveel meer brengen dan een “goeie leidinggevende”.

9 / 10

21-01-2021 | Josefien van de Ven

De training heeft mijn ontwikkeling een enorme boost gegeven. De tips, de trucs en de inhoudelijke theorie gaven een basis om naar mijn eigen handelen te kijken. Toch was dat niet het belangrijkste. Dat was voor mij het proces met mensen uit volledig andere disciplines die toch met dezelfde soort issues om moeten gaan. De groepsopdrachten die vanuit de opleiding gegeven worden helpen om daar toch samen in te kunnen ontwikkelen, ondanks dat ons dagelijks werk er zo verschillend uit ziet. Ten slotte heeft het een enorme toegevoegde waarde om drie dagen op een locatie midden in het bos te zijn, zonder prikkels en met alleen maar tijd voor jezelf. Hier en daar waren er opdrachten of gesprekken bij waar ik niet achter kon staan, maar ook dat heeft bijgedragen aan inzicht en ontwikkeling aan mijn kant. Op het totaal staat de opleiding als een huis, en kan ik hem zeker aanraden.

10 / 10

21-01-2021 | Haddon Voortman

Ik heb de KIM opleiding al zeer positief ervaren. Het programma is zo opgezet dat ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Ik heb goed zicht gekregen op mijn ontwikkelpunten, waar de bron hiervan zit en hoe hier mee om te gaan. Voortdurend feedback op je handelen tijdens de training maakt dat als persoon bijgeslepen wordt.
Zowel de trainer als de groep heeft hieraan een goede bijdrage geleverd. Alles was top geregeld wat betreft locatie, trainer, gebruik etc.
Ook na de KIM periode heeft de trainer nog volop aandacht voor de groep met online terugkomsessies hetgeen breed gewaardeerd wordt.

10 / 10

21-01-2021 | Ellen van der Wel

Ik heb de KIM als een ontzettend leerzame en fijne training ervaren. Doordat je 3 dagen per blok op locatie bent, kun je echt los van het hier en nu komen en aan je ontwikkeling werken. Niet alleen leer je veel over leidinggeven, je komt tot de kern van jezelf en het geeft nieuwe inzichten. Het is een training waar je je leven lang plezier van houdt en ik zou iedereen deze ervaring gunnen.

8 / 10

20-01-2021 | Yildiz

De faciliteiten waren goed. De training leert veel. Je krijgt veel theorie over management. Zat wel veel op emotionele kant. had in sommige wel wat concreter gekund. Dus meer reflectie op het handelen als manager en niet jeugdtrauma’s opzoeken want die heeft niet iedereen gelukkig.

8 / 10

26-09-2020 | Wamaer Bordewijk

De interventies waren scherp, helder. Daarnaast de mate waarin de cursisten in de lead werden gezet in het leerproces. Ook het schakelen en doorpakken gedurende de corona crisis heb ik als prettig ervaren.

9 / 10

25-02-2020 | Paul Teeuwen

Door de blokken van 3 dagen leer je je medecursisten snel kennen en dit geeft diepgang. Daarnaast wordt er voor elk onderdeel ruimschoots de tijd genomen wat ook nodig is. Voor mij een waardevolle training waar ik zowel op werkgebied als privé mijn voordeel mee wil gaan doen.

10 / 10

25-02-2020 | Angela Koudijs

Ik heb de KIM voor leidinggevenden ervaren als een ontzettend fijne en leerzame opleiding. Je wordt echt op jezelf teruggeworpen en leert kijken naar jezelf en je omgeving. Dit zorgt ervoor dat je geen tips en trucs aan leert, maar echt je gedrag en de invloed die daaruit voortvloeit. Hierdoor is het ook een opleiding die overal doorwerkt. In je werk, maar zeker ook privé. Kortom een opleiding waar je als mens van groeit en wat je mee kan nemen in je verdere werkzame leven en in je privé leven.

10 / 10

10-02-2020 | Pauline van Gemert

Een intensieve, mooie opleiding en een waardevolle ervaring. Door terug te kijken, veel te praten, te reflecteren, te presenteren, te schrijven en te confronteren een leerzame periode, waarin bewustwording centraal stond. Ik heb meer rust gevonden, ben tevreden met wie ik ben en voel me sterker.

10 / 10

04-02-2020 | Erica Singerling

Ontzettend leerzame, intensieve, maar ook gezellige training die ik elke leidinggevende kan aanraden. Hoop geleerd, goed in de praktijk te gebruiken. Veel geleerd over leidinggeven, mijzelf als leidinggevende, inzichten en zelfvertrouwen om het als leidinggevende beter te kunnen doen.
Prima tempo, goede leerstof en instrumenten. Fantastische, ervaren en respectvolle trainer, een scherpe alziende blik en indrukwekkende mensenkennis.
Helaas komt aan alle goeds een eind, dus ook aan de KIM.

10 / 10

22-01-2020 | Stefan Verdonk

Een zeker uitdagende en mooie training die ik afgelopen jaar heb gevolgd. Fijne groep mensen die mij hebben geholpen met bepaalde inzichten d.m.v. feedback. Trainer Henk had in deze, ondanks een valse start, een groot aandeel. Ik zou deze training ieder mens toewensen, blik naar binnen, om daarna met open blik de toekomst te bekijken!

8 / 10

21-01-2020 | Carolien Luijsterburg

In deze training leer je in een rustige en vooral hele veilige omgeving dieper in te gaan naar jezelf als leidinggevende. Vooraf was ik sceptisch in hoeverre dit bij mij zou lukken, maar door de verschillende opdrachten, oefeningen, feedback van de groep maar ook door de trainer kom je onbewust en bewust heel erg dicht bij jezelf en leer je jezelf goed kennen. Deze cursus heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf voor zowel privé als werkgebied. Ik voel me meer in control, ik voel me meer manager op mijn werk en over mij eigen leven. Tevens nog een extra lofbetuiging over Henk: hij heeft niet alleen ons maar ook zichzelf kwetsbaar opgesteld, wat een ongelofelijke mooie en veilige sfeer creëert.

10 / 10

21-01-2020 | Luuk Damhuis

Deze cursus is alles wat het beweert en meer. De focus ligt niet alleen op leidinggeven en daaraan verwante theorieën en best practice, maar met name op het interpersoonlijke en wie je bent als persoon en leidinggevende. Deze ontdekkingstocht van 4 blokken van 3 dagen heeft mij als persoon en als leidinggevende meer dan ik had verwacht verrijkt. Het lerende en coachende karakter van de trainer is hierin allesbepalend en naar mijn mening uiterst goed neergezet. Heftig maar waardevol. Geen klachten en wat mij betreft voor eenieder een aanrader.

10 / 10

03-12-2019 | Kwak

De KIM leiderschapstraining was voor mij een training in leiderschap, maar ook in persoonlijke groei. Het is een goede mix van theorie en toepassen in je werksituatie. De blokken zijn intensief en daarna moet je het zelf in de praktijk gaan brengen. Dit is soms best lastig omdat je ervoor moet zorgen dat je je niet door de waan van de dag laat leiden.

10 / 10

31-10-2019 | Nancy Peeters

De opleiding is vooral een goede balans tussen theorie en dagelijkse praktijk. De theorie wordt als achtergrond gegeven om vervolgens naar de praktijk te kijken en veel oefeningen te doen om te ervaren. Er is gedurende de training een goed afwisseling van werkvormen.
Het geeft een goed inzicht wie je zelf bent en waar je staat als leidinggevende. De constante feedback die er gegeven wordt vanuit de trainer en collega deelnemers maak dat je echt een stuk verder komt in je eigen ontwikkeling. De trainer wist met weinig woorden precies dat te zeggen dat nodig is om je aan het denken te zetten, de groep in een modus te krijgen en ervoor te zorgen dat we met en van elkaar leren.

10 / 10

22-10-2019 | Renee Marcelis

Geweldige training! Fijne trainer, mooie opbouw van de blokken en uitdagende oefeningen. Ik maak dagelijks en met veel plezier gebruik van alles wat ik tijdens de KIM heb geleerd. Zeker een aanrader!

10 / 10

18-10-2019 | Suzan Berends

Ondanks dat het heel gezellig was zou ik het prettiger hebben gevonden als de laatste locatie ook een hotel was geweest waar je je na een lange dag even kan terugtrekken. De inhoud was zeer goed, daarnaast voelde de trainer de groep goed aan en volgde waar mogelijk de wensen van de groep.

8 / 10

17-10-2019 | Erik Felix

Voor mij was het een confronterende training waarin ik veel sterker ben geworden als leidinggevende. Mijn kernkwaliteit heb ik omarmt en benut die beter. Joris geeft de training op een fijne, wat losse manier. Onze groep was voor elkaar vreemd en dat geeft een veilig gevoel. Nu een half jaar later kijk ik nog steeds positief terug op KIM en gebruik ik het bewust, maar ook onbewust nog veel.

10 / 10

14-06-2019 | Chantal Walther

Ik heb veel geleerd, het was inspirerend en we hadden een leuke groep. Ik heb echt de basis gelegd om mijn leiderschaps- en managementvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen. Het is goed om zowel theorie te krijgen en het daarna te oefenen en te kijken naar de praktijk.

10 / 10

22-05-2019 | Deniz Ozocal

De hele opzet en manier van training is goed. Heb er zelf heel veel geleerd op het gebied van bewustzijn en situationeel leidinggeven. Daarnaast is het bewonderingswaardig hoe Catrien de groep in beweging kreeg en ook de connectie er mee kreeg en hield.

6 / 10

15-05-2019 | Bas RUTTEN

Het was een goede training maar vond ik had het gezelschap te mager qua ervaring. Er zat veel verschil tussen het aantal jaren ervaring in leidinggeven. Dit had ik graag meer op 1 lijn gezien op een hoger niveau.

9 / 10

16-04-2019 | Ronald Kuijt

Beste training die ik ooit heb gevolgd. In 4 confronterende, uitdagende en inspirerende blokken leer je jezelf (en de leider in jezelf) nog beter kennen. De training geeft je daarnaast ook echt concrete handvatten mee om mee aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen.

8 / 10

25-03-2019 | Richard Kuepers

De opleiding was voor mij zeer waardevol. Veel tools en handvatten mee gekregen om mij verder te laten groeien als leidinggevende. De Trainer was deskundig en wist vaak de vinger op de zere plek te leggen. Veel verschillende onderwerpen behandeld in een goed tempo. Les materiaal was ruim voldoende

8 / 10

05-03-2019 | Huib Wigmans

De training vond plaats in een goede en open sfeer met voldoende ruimte voor iedere individuele deelenemer. Met elkaar hebben we veel geleerd en zullen we nog lang profijt hebben van deze traning.

8 / 10

05-03-2019 | H. de Jong

Ik ben door deze training beter in staat om mijzelf te leiden en daardoor gegroeid in mijn rol als leidinggevende. De training geeft de nodige nieuwe inzichten waardoor je met een andere bril naar situaties gaat leren kijken en daarmee effectiever mee om kunt gaan. Daarnaast de nodige tijd voor zelfreflectie waardoor zaken ook echt kunnen landen bij jezelf.

9 / 10

19-06-2010 | Patrick Kors

Een management cursus waar je iets aan hebt. Hier zie je welke invloed je eigen gedrag heeft op anderen. Je krijgt een mooie spiegel voorgeschoteld waarbij je erg bewust wordt van je eigen handelen. Verder wordt je geconfronteerd met de diverse stijlen van leiderschap. MAW een mooie cursus.

8 / 10

29-05-2010 | Gaston Merckelbagh

De meest indrukwekkende managementtraining die ik heb gevolgd. De opbouw van het programma i.c.m. de aanwezigheid en invloed van de trainier, is uniek: Blok 1. ik, Blok 2. ik vs. de ander, Blok 3. wij als team, Blok 4. autonoom team. Zaken als situationeel leiderschap en leerstijlen zijn door de 4 blokken verweven. Huiswerkopdrachten zijn slim bedacht…Een opleiding waar je eindelijk eens echt de ruimte krijgt om met jezelf aan de slag te gaan.

9 / 10

06-04-2010 | Ruby van Dinther

Vorige week de KIM NL afgerond. De training bood een perfect evenwicht tussen theorie en praktijk. Belangrijkste theme is het eigen leiderschap. Soms confronterend maar wel de spiegel die nodig is om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling en je invloed te vergroten. Dit, in combinatie met een aantal theoretische modellen en een zeer goede trainer die een confrontatie niet uit de weg ging, maakte het een zeer waardevolle en leerzame training.

9 / 10

20-03-2010 | Marco, Apeldoorn

Super mooie cursus waarbij je eigen leiderschap centraal staat. Geen theoretisch gedreun, maar erg gefocussed op de praktijk. Wat je leert kan je tussen de blokken in de praktijk brengen op je werk! Soms erg confronterend en af en toe een behoorlijke energie vreter. Aan het einde van de cursus ga je veel sterker en met veel tools naar huis. Een echte aanrader voor de beginnende en de gevorderder manager…

8 / 10

09-03-2010 | Tonny

Ik heb hier heel veel aan gehad en heb mijzelf beter leren kennen.
Fijn om te weten waar ik (nog) aan moet werken.
Ik heb hier fijne vrienden aan overgehouden.

8 / 10

16-11-2009 | M. Post

Met veel plezier heb ik bij Van Harte en Lingsma de KIM management training gevolg. Het is een bijzonder intensieve training die ontzettend veel impact op zowel prive als zakelijk gebied heeft. Ik ben er ontzettend door gegroeid.

Meer reviews laden

Trainingsdata

3 april

vol

 • Module 1 3 / 4 / 5 april 2023
 • Module 2 24 / 25 / 26 mei 2023
 • Module 3 3 / 4 / 5 juli 2023
 • Module 4 6 / 7 / 8 september 2023

3 april

bijna vol

 • Module 1 3 / 4 / 5 april 2023
 • Module 2 24 / 25 / 26 mei 2023
 • Module 3 3 / 4 / 5 juli 2023
 • Module 4 6 / 7 / 8 september 2023

9 mei

 • Module 1 9 / 10 / 11 mei 2023
 • Module 2 13 / 14 / 15 juni 2023
 • Module 3 18 / 19 / 20 juli 2023
 • Module 4 12 / 13 / 14 september 2023

6 juni

 • Module 1 6 / 7 / 8 juni 2023
 • Module 2 11 / 12 / 13 juli 2023
 • Module 3 5 / 6 / 7 september 2023
 • Module 4 24 / 25 / 26 oktober 2023

4 juli

 • Module 1 4 / 5 / 6 juli 2023
 • Module 2 29 / 30 / 31 augustus 2023
 • Module 3 10 / 11 / 12 oktober 2023
 • Module 4 28 / 29 / 30 november 2023

23 augustus

 • Module 1 23 / 24 / 25 augustus 2023
 • Module 2 4 / 5 / 6 oktober 2023
 • Module 3 15 / 16 / 17 november 2023
 • Module 4 10 / 11 / 12 januari 2024

5 september

 • Module 1 5 / 6 / 7 september 2023
 • Module 2 24 / 25 / 26 oktober 2023
 • Module 3 6 / 7 / 8 december 2023
 • Module 4 30 / 31 januari, 1 februari 2024

19 september

 • Module 1 19 / 20 / 21 september 2023
 • Module 2 7 / 8 / 9 november 2023
 • Module 3 12 / 13 / 14 december 2023
 • Module 4 6 / 7 / 8 februari 2024

Praktische info

Duur

12 dagen (4 keer 3 aaneengesloten dagen met avondprogramma, inclusief 2 overnachtingen)

Investering

Trainingskosten € 6.495,- (excl. btw)
Accommodatiekosten € 2.115,- (excl. btw)

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Persoonlijkheidsvragenlijst NEO-PI-3, Leerstijlen, Conflicthanteringsstijlen, Assertiviteit en Situationeel Leidinggeven.

Groepsgrootte

8 tot 12 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.