Hoe komen we tot eerlijke, open communicatie op de werkvloer? En hoe gebruiken we tegelijkertijd onze invloed om samen in een positieve stroom te komen? Zodat we niet reactief, maar vanuit waarneming, wijsheid en nieuwsgierigheid met elkaar in verbinding komen. Leren grenzen en wensen aangeven in plaats van muren bouwen.

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Opleidingsadvies We helpen je graag.

Gezonde dynamiek door relationele intelligentie

Tijdens onze trainingen leer je onbewuste patronen in de communicatie naar boven te halen en hier actief mee te werken.

Hoe breng je je boodschap over op een manier die gehoord wordt? Hoe blijf je in contact als het spannend wordt? Leer om je eigen grenzen en wensen te communiceren en ruimte en waardering te hebben voor die van anderen. En om hulp te vragen zodat je problemen samen op kunt lossen. Echt naar elkaar te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ervaar en oefen om uit verdediging te blijven en vanuit nieuwsgierigheid te reageren. Leer op een bewuste en authentieke manier, in relatie tot de ander, hoe je verbindend kunt communiceren. Ontwikkel een gezonde dynamiek om gezamenlijke doelen te bereiken.

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling & Assessments.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.