Human Leadership Experience

15 maart, 13.30 – 18.00 uur. @ Avalon, Schoorl

Use your talent when it matters

  • Krijg inzicht in wat jou stopt én wat jou vooruit helpt wanneer het spannend wordt
  • Laat je inspireren door een leider die het anders heeft gedaan
  • Leer wat jou uniek maakt kunt inzetten als kompas voor jouw leiderschap

Eerstvolgende startdata

15 maart

Toon alle data

Duur

1 dagen

Groep

Max. 50 deelnemers

Investering

Training € 227,- (excl. BTW)

Informatie

Over Use your talent when it matters

Ben jij degene die het anders wil doen? Voel je dat je hier bent voor iets groters maar verzand in eindeloze todo- lijstjes? Wil je een grotere beweging maken, maar niet meer alleen? In Use your talent when it matters laten we je kennis maken moet jouw moedigste kant, om je uit te dagen jouw talent in te zetten wanneer het er écht toe doet. In een dag vol ervaring en inspiratie dagen we je als leider uit om dat wat in jou roept om gezien te worden met liefde open te breken.

Jouw menszijn doet er toe

We staan als mens op een kruispunt. In de samenleving van nu zijn we steeds meer afhankelijk van elkaar en het ecosysteem waarin wij leven. Tegelijkertijd worden de vraagstukken waar leiders mee te maken hebben steeds complexer omdat ze samenhangen, sneller veranderen en er minder zekerheden zijn om op te bouwen. Leer jouw talent te benoemen in één woord zodat het je als een kompas verder helpt in jouw missie. En leer open te staan, juist wanneer het moeilijk wordt.

 

Aanmelden

Voor wie

Voor wie voelt dat er meer is binnen leiderschap

Use your talent when it matters brengt die mensen bijeen die écht iets anders willen in de samenleving. Je ziet dat er iets anders nodig is, en voelt een innerlijke roep om impact te maken. Je bent volop bezig met het veranderen van het systeem maar voelt een behoefte aan dit meer samen te doen. Je gaat voor in deze beweging. Je hoeft geen leidinggevende te zijn, maar je bent de drijfveer achter verandering in jouw organisatie.

Ontmoeting van changemakers

Je gaat naar huis met meer inzicht in jouw diepste talent en ervaringen die je inzicht geven in wat jij doet als het spannend wordt. Je bent geïnspireerd, en voelt je gesterkt door de ontmoetingen met andere changemakers.

 

Human Leadership Experience

15 maart, 13.30 – 18.00 uur

@ Avalon in Schoorl

Programma & Locatie

Programma & Locatie

Programma

Dit event vindt plaats op 15 maart en duurt van 13.30 – 18.00 uur. In die tijd wordt je ondergedompeld in een Human Leadership experience, waar je wordt uitgedaagd in een brave space jouw unieke talent in te zetten. Er wordt afgewisseld tussen ontmoeten, ervaren, inspireren en leren. Op het programma staat een TED-x van een inspirerend leider die het écht anders is gaan doen, een interventie van trainer Anke Tusveld en voldoende ruimte voor ont-moeting.

13.00 Inloop
13.30 Een brave space
14.00 TEDx + talking, Yoeri van Alteren, oprichter Change Inc.
15.00 Pauze
15.30 Ont-dek je diepste talent, Anke Tusveld, leiderschapsexpert
16.45 Sharing: hoe maak je dit groter?
17.15 Afsluiting en borrel

Sprekers

Yoeri van Alteren – Yoeri heeft altijd het voortouw genomen in duurzaam ondernemen en innovatie en is steeds op zoek naar maximale impact in combinatie met gezonde business modellen. Hij is oprichter van Change Inc. Zijn levenswerk en compleet verlengstuk van zijn visie op duurzaam ondernemen. Maar hij is ook een leider die juist in wanneer het lastig wordt, zoals een faillissement, bij zijn talent weet te blijven.

Anke Tusveld – leiderschapstrainer die ervan houdt om samen te onderzoeken wat ervoor nodig is om moedig te zijn in plaats van te handelen vanuit angst. Om nieuwsgierig en creatief te zijn in plaats van reactief. Ze heeft zowel een technische achtergrond als een psychologische en weet in haar werk moeiteloos te schakelen tussen het systeem en het individu.

Een oase van rust

Een inspirerende en rustige omgeving draagt bij aan jouw optimale leren en ontwikkelen. Dit event vindt plaats bij Avalon, een verborgen plek midden in de natuur van Schoorl. Een plek gecreëerd om de natuurlijke verbinding van mensen te faciliteren.

Datum

Dit event vindt plaats op 15 maart en duurt van 13.30 – 18.00 uur.

 

Aanmelden

Investering

Investering

Investering € 227,- (excl. BTW)

Let op er is een korting voor potentiële deelnemers voor ons programma Pionieren in Leiderschap. Wil je hiervan gebruik maken? Neem contact met ons op via: welkom@vanhartelingsma.nl.

Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn op 15 maart, kan er helaas geen restitutie plaatsvinden van je betaling. Wel kun je bijvoorbeeld een collega of iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef in dat geval zijn of haar naam even aan ons door en wij maken het graag in orde.

 

Inbegrepen extra’s

  • Inspirerende locatie
  • Ontmoet een netwerk aan changemakers
  • TEDx van een inspirerende spreker

Trainingsdata Human Leadership Experience

15 maart

  • Human Leadership experience 15 maart 2024

School voor Human Leadership

Het woord ‘school’ is terug te leiden naar het Griekse scholē, wat ‘vrije tijd’ betekent. De Grieken zagen vrije tijd als een ruimte waar je kon nadenken en onderzoeken.

In deze drukke en snel veranderende wereld hebben we deze ruimte hard nodig. Want als er bewegingsvrijheid ontstaat tussen wat je ervaart en hoe je acteert, kun je in plaats van reactief weer creatief zijn. Wanneer we het reageren vanuit ‘moeten weten’ afleren en komen naar ‘mogen zijn’ en samen onderzoeken, kan de werkvloer ervaren worden als een speelveld. Waar je mag oefenen, proberen en leren. Want juist de mens die lerend is, leidt. Dit zijn de uitgangspunten van onze School voor Human Leadership:

Open communicatie en invloed

Zelfinzicht

Bewust worden doe je op meerdere niveaus. Wij werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Authenticiteit

Ieder mens beschikt over eigen-wijsheid. Onze taak is het ontlokken van deze wijsheid.


Ervarend leren

Vanuit bewustwording van je gedrag, de diepte in, kiezen, experimenteren en het eigen maken.

Open communicatie

Een ieder is aan te spreken op houding en gedrag. Open, eerlijk en transparant.

Dienend leiderschap

Horen wat groter is dan jou. Dat volgen en ernaar te handelen.


Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Hoi mens. Ben jij nieuwsgierig welke training bij jouw ontwikkeling past? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Bel, mail of plan gemakkelijk een online adviesgesprek in.

Peter Driessen Opleidingsadviseur