In het hart
van je patronen

Doorbreek de cirkel

Stoppen met doorgaan

Jij staat aan het roer van je leven en je werk. Je werkt hard en weet dat je meer in huis hebt dan je nu laat zien. Je wil meer creëren en bereiken. Vanuit jouw eigen visie, op eigen kracht. Maar iets houdt je tegen. Waarom durf je die knoop niet door te hakken? Waarom laat je jezelf leiden door de waan van de dag en ben je vaker reactief dan je zou willen?

Eerstvolgende startdata

Duur

5 dagen

Groep

8 tot 12 deelnemers

Investering

Training € 3.650,- (excl. BTW)

Accommodatie € 965,- (excl. BTW)

“De ontwikkeling die je doormaakt, maak je door als mens. Dat helpt je niet alleen in je job, maar in je hele leven.”

Het verhaal van Dirk Renders – Director Field Sales
DPG

Over Doorbreek de cirkel

Tijdens deze training neem je de tijd en ruimte om te ontdekken wat je tegenhoudt. Je gaat op onderzoek uit en maakt werk van wat er voor jou toe doet. Je ontdekt wat voor jou van werkelijke waarde is en wat de wereld om jou heen nodig heeft. Welke acties en interacties vraagt dat van jou?

Als je niet langer wilt ronddwalen in jouw bekende vicieuze cirkels, maar eraan toe bent om belemmerende patronen en overtuigingen los te laten, dan is dit de training voor jou.

Wat we doen in Doorbreek de cirkel

Dit programma is geen traditionele training maar eerder een laboratorium voor de nieuwsgierige leider en professional, die eraan toe is om te werken vanuit zingeving, vrijheid en eigenaarschap.

Tijdens deze training zijn twee senior trainers faciliterend en bieden geen dichtgetimmerd programma aan, maar nodigen jou uit om in beweging te komen. De vorm van de training sluit aan bij de leervragen die op dat moment leven binnen de groep. Er wordt ruimte gemaakt voor ieders persoonlijke doel. Gedurende de training leid je jezelf (persoonlijk leiderschap) en werk je samen met anderen.

Resultaten

  • Leef en werk vanuit vrijheid en autonomie.
  • Je neemt eigenaarschap en vaart je eigen koers.
  • Je hebt zicht op je afweermechanismen en de belemmerende patronen die jou in een vicieuze cirkel houden.
  • Je gaat met bevlogenheid en energie weer aan het werk.

Reviews

8 / 10

21/06/2023 | Rianne Vuren

Het heeft me meer inzicht gegeven en getriggerd om meer naar mezelf te luisteren. Niet maar door blijven hollen, maar bewust even rust nemen, doorademen en dan komt er weer nieuwe inspiratie en energie. Niet alles moeten, voordat je iets voor jezelf mag. Even in de natuur tot rust komen. Het is nog een ontdekkingsreis, soms ook buiten m'n comfortzone, maar het is een begin van de cirkel te doorbreken en het geeft meteen alweer nieuwe inspiratie/verse energie.

9 / 10

19/06/2023 | Jippe Tinga

De training "Doorbreek de Cirkel" is de ultieme training als je met jezelf aan een specifiek vraagstuk wilt werken. De eerste vier dagen zijn intensief en biedt jou alle mogelijkheid en ruimte om jouw eigen vraagstuk te doorgronden. De ervaren trainers beiden je het benodigde maatwerk. Het gaf mij weer verrassende inzichten, waardoor ik in mijn leerproces weer een belangrijke stap kon zetten. In vergelijking met andere trainingen is hier overigens meer aandacht voor het ervaren en doorleven dan dat je veel theorie voorgeschoteld krijgt.

Trainingsdata

22 april

  • Module 1 22 / 23 / 24 / 25 april 2024
  • Terugkomdag 18 juni 2024

Praktische info

Duur

5 dagen (4 dagen incl. overnachtingen + 1 terugkomdag)

Investering

Trainingskosten € 3.650,- (excl. btw)
Accommodatiekosten € 965,- (excl. btw)

Lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden.

Locatie

Een conferentieoord op de Veluwe

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Groepsgrootte

8 tot 12 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.