Deze unieke en uitdagende trainingen zijn speciaal ontworpen om je uit je weten en denken te halen en een buitengewone ervaring te bieden in het hier en nu. Kom via uitdagende, vaak onconventionele werkvormen los van wat je allemaal vindt, moet en wilt. Via de zintuigen kom je tot ervaren: horen, zien, voelen, ruiken, proeven; zijn. Deze manier van zijn verruimt de waarneming, ook als je weer terug op de werkvloer komt. Verdiepend leren door de ultieme ervaring van het nu. Wie durft?

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Opleidingsadvies We helpen je graag.

Nieuwe perspectieven en denkpaden

Onze Daring Designs bieden een plek waar je vrije tijd hebt om te zijn, om voluit te ervaren. De trainingen dagen je uit om tijd op een andere manier te ervaren. Ze dagen je uit om jezelf te zijn, zonder automatisch te geloven in al je gedachten. Hoe verhoud jij je tot anderen zonder dat daar een laag tussen zit? In deze trainingen creëer je nieuwe perspectieven. Je ontwikkelt nieuwe denkpaden en wegen om je te verbinden. Buiten je vertrouwde context leer je dicht bij jezelf te blijven, ook in extreme situaties. Vanuit waarneming en ervaring ‘zijn’, is jezelf vinden.

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen, persoonlijke ontwikkeling & Assessments.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.