Deze unieke en uitdagende trainingen zijn speciaal ontworpen om je uit je weten en denken te halen en een buitengewone ervaring te bieden in het hier en nu. Kom via uitdagende, vaak onconventionele werkvormen los van wat je allemaal vindt, moet en wilt. Via de zintuigen kom je tot ervaren: horen, zien, voelen, ruiken, proeven; zijn. Deze manier van zijn verruimt de waarneming, ook als je weer terug op de werkvloer komt. Verdiepend leren door de ultieme ervaring van het nu. Wie durft?

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Trainingen Daring Designs

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Nieuwe perspectieven en denkpaden

Onze Daring Designs bieden een plek waar je vrije tijd hebt om te zijn, om voluit te ervaren. De trainingen dagen je uit om tijd op een andere manier te ervaren. Ze dagen je uit om jezelf te zijn, zonder automatisch te geloven in al je gedachten. Hoe verhoud jij je tot anderen zonder dat daar een laag tussen zit? In deze trainingen creëer je nieuwe perspectieven. Je ontwikkelt nieuwe denkpaden en wegen om je te verbinden. Buiten je vertrouwde context leer je dicht bij jezelf te blijven, ook in extreme situaties. Vanuit waarneming en ervaring ‘zijn’, is jezelf vinden.

Je bent bij ons in goede handen

1000+

Tevreden deelnemers gingen je voor.

96,4%

Van de deelnemers beveelt ons aan.

9,1

Is onze gemiddelde beoordeling.

Groei van ego naar eco

Leiderschap en de mens zijn al 10 miljoen jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze constante doorontwikkeling heeft leiderschap een te prominente rol gekregen en zijn we als samenleving vast komen te zitten in systemen, structuren en denkbeelden. Er is vervreemding ontstaan. En er is een diepere focus komen te liggen op het leiderschap in plaats van de mens. Wij als vanHarte&Lingsma geloven dat om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan we een grotere beweging te maken hebben. En dat vraagt van de leiders van nu om meer mens te zijn. Om vanuit dat menszijn weer te leiden en dienen.

Neem bewust leiderschap over jouw leven en werk. Buiten je vertrouwde context leer je dicht bij jezelf te blijven, ook in extreme situaties. Ontwikkel nieuwe denkpaden om in verbinding te komen met de ander, waardoor je uiteindelijk écht verandering teweeg kunt brengen en samen in een betekenisvolle organisatie bijdragen aan een betere wereld.

Groei van ego naar eco. Van leider naar mens, van mens naar leider.

Kennis & Verhalen

Pionieren in Leiderschap - Tamar Valkenier

Avonturier zijn leert me dingen radicaal van de andere kant te bekijken

Avonturier Tamar Valkenier reist al ruim 8 jaar de wereld over. Maar haar meest bijzondere ervaring beleeft ze bij de Adelaarjagers in Mongolië. Als een dochter wordt ze opgenomen in de stam. Tamar: ‘De diepe wijsheid van de kracht van een community is onbeschrijfelijk. Dat wil ik dóórgeven. Daarom begeleid ik nu reizen als wildernisgids.’

‘Reizen en continu veranderen van perspectief leren me omdenken. Iets radicaal van de andere kant bekijken. En zo tot een oplossing komen die je van tevoren niet kunt bedenken. Geweldig vind ik dat!’

 

Lees het hele verhaal

Ik besefte hoe vrij ik me voel als ik spelen en plezier maken in mezelf toelaat

‘Laten we eerlijk zijn, hoe vaak zitten we met z’n allen niet véél te serieus te doen. Het gaat dan alleen nog maar over doelen en KPI’s. En ik herken het ook, ik kan zelf ook in die valkuil stappen. Momenten waar je zaken te serieus neemt en de speelsheid verloren gaat. De plek waar enorm veel creatiekracht in verscholen ligt. Mongolie heeft mij weer laten zien het enorme belang van het spelen. Helemaal in een tijd waarin we zo op zoek hebben te gaan naar nieuwe antwoorden. Spelen is eigenlijk een belangrijke vorm van nieuwsgierigheid.’

Ralph Blom, directeur vanHarte&Lingsma na zijn leiderschaps-expeditie in Mongolië.

Lees het hele verhaal

School voor Human Leadership

Het woord ‘school’ is terug te leiden naar het Griekse scholē, wat ‘vrije tijd’ betekent. De Grieken zagen vrije tijd als een ruimte waar je kon nadenken en onderzoeken.

In deze drukke en snel veranderende wereld hebben we deze ruimte hard nodig. Want als er bewegingsvrijheid ontstaat tussen wat je ervaart en hoe je acteert, kun je in plaats van reactief weer creatief zijn. Wanneer we het reageren vanuit ‘moeten weten’ afleren en komen naar ‘mogen zijn’ en samen onderzoeken, kan de werkvloer ervaren worden als een speelveld. Waar je mag oefenen, proberen en leren. Want juist de mens die lerend is, leidt. Dit zijn de uitgangspunten van onze School voor Human Leadership:

Open communicatie en invloed

Zelfinzicht

Bewust worden doe je op meerdere niveaus. Wij werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Authenticiteit

Ieder mens beschikt over eigen-wijsheid. Onze taak is het ontlokken van deze wijsheid.


Ervarend leren

Vanuit bewustwording van je gedrag, de diepte in, kiezen, experimenteren en het eigen maken.

Open communicatie

Een ieder is aan te spreken op houding en gedrag. Open, eerlijk en transparant.

Dienend leiderschap

Horen wat groter is dan jou. Dat volgen en ernaar te handelen.


Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Hoi mens. Ben jij nieuwsgierig welke training bij jouw ontwikkeling past? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Bel, mail of plan gemakkelijk een online adviesgesprek in.

Peter Driessen Opleidingsadviseur