Ga mee op leiderschapsexpeditie naar Mongolië.

Pionieren in Leiderschap

Laat je vertrouwde kaders los

Je voelt de laatste tijd de innerlijke roep om een nóg diepere laag in jouw leiderschap te ontdekken. Je wilt je doelen bereiken en resultaten behalen, maar nu vanuit dienstbaar zijn aan het grotere geheel.

Met het programma Pionieren in Leiderschap ga je op ontdekkingstocht in het ongerepte Mongolië. Een land dat zó anders is dan je gewend bent, dat er ruimte ontstaat voor een radicaal ander perspectief. Stem je af op dit oneindige potentieel en laat je verrassen wat voor inzicht het jou brengt.

“Ik heb al zoveel gereisd, maar Mongolië heeft me als mens blijvend veranderd.”

Pionieren in Leiderschap - Tamar Valkenier

Lees hier het interview met Tamar Valkenier
Wildernisgids tijdens deze leiderschapsexpeditie

Over Pionieren in Leiderschap

Pionieren in Leiderschap prikkelt je om al je vertrouwde kaders los te laten. En vanuit een geheel ander perspectief naar jezelf en jouw leiderschap te kijken. Onder begeleiding van leiderschaps-expert Anke Tusveld en wildernisgids Tamar Valkenier ga je op expeditie in het ruige Mongolië. Om vanuit de rauwe natuur je eigen natuur opnieuw te ontdekken.

Dit programma wakkert je nieuwsgierigheid aan. Je ontdekt wie die pionierende leider is in jou. Hoe je gedeelde verantwoordelijkheid creëert. En welke boodschap er in jou verborgen zit die je helpt deze kwaliteiten neer te zetten.

Pionieren in Leiderschap in het kort

Samen met andere exclusief geselecteerde leiders ga je op onderzoek uit naar wat er onder de oppervlakte ligt. Je verblijft bij een van de oudste stammen ter wereld, de Adelaarjagers. Zij leven in nauw contact met de natuur. Hier ervaar je op een diep transformerende wijze wat het betekent om te leven vanuit ‘wij’. Door je hiermee te verbinden kom je als vanzelf in contact met je eigen natuur. Met jouw oerwijsheid die je brengt naar die plek waar leiden vanuit je kern een vanzelfsprekendheid is.

Mongolië brengt je buiten je comfortzone. En dus dichter bij jezelf.

De 3 modules van Pionieren in Leiderschap

Je leert het best als je het in fases doet. Ruimte maken, informatie ontvangen én integreren. Zo zorg je ervoor dat een nieuw inzicht een geïntegreerde wijsheid wordt. Daarom bestaat het programma uit 3 modules.

Nederland. Module 1: Ik als leider

Groei is alleen mogelijk als je daar ruimte voor hebt. In module 1 maak je een pas op de plaats om te ontdekken: wat wil je, wat zijn je verlangens. En, wat staat je in de weg als pionierend leider?

Mongolië. Module 2: Van ik naar wij

Samen met de groep gelijkgestemde leiders ga je onder begeleiding van Anke Tusveld en Tamar Valkenier 11 dagen naar Mongolië. Je verblijft bij een van de oudste stammen ter wereld, de Adelaarjagers.

Nederland. Module 3: Integreer en geef dóór

Wat je in Mongolië hebt geleerd, zal je áltijd bijblijven. Om deze opgedane wijsheid stevig te verankeren, vorm je een cirkel samen met jouw netwerk van gelijkgestemde pioniers. Op naar maximale impact!

Wist je dat…

  • Je door jouw deelname aan dit programma de lokale bevolking ondersteunt via de stichting ‘Heart for Mongolia’?
  • Dit programma zo uniek is dat het slechts 1 keer per jaar plaatsvindt? Reizen verrijkt je als mens. En tegelijkertijd heeft het impact op het milieu. Daarom doen we deze reis maximaal 1 keer per jaar
  • Voor alle reizen in en naar Mongolië, een volledige CO2-compensatie plaatsvindt?
  • Je als je deze keer niet door de selectie komt, je automatisch op de wachtlijst staat voor het komende jaar?
  • Het dieet in Mongolië voornamelijk bestaat uit vlees?

Na Pionieren in Leiderschap:

  • Breek je dankzij alle nieuwe inzichten door het bestaande systeem waar je met je organisatie inzit. En maak je moeiteloos de switch van ‘ik’ naar ‘wij’
  • Ervaar je de kracht van onderdeel zijn van een stam en vertaal je dat naar een passende manier van leiden.
  • Leid je vanuit een radicaal ander perspectief, met een dienstbare en verbindende houding die bijdraagt aan een betere wereld.
  • Heb je een netwerk van gelijkgestemde pioniers waar je altijd op terug kunt vallen.
  • Voel je je geïnspireerd om de kennis die je hebt opgedaan dóór te geven. Zo vergroot je jouw impact exponentieel.

Praktische info

Duur

14 dagen (intake, module 1: 1,5 dag, module 2: 11 dagen reis naar Mongolië gevolgd door module 3 met 3 intervisiemomenten)

Investering

Trainingskosten € 7.750,- (excl. btw)
Reiskosten € 2.750,- (excl. btw)

Vliegtickets en accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen.

Een factuur ontvangen zonder btw? Lees meer over de voorwaarden.

Locatie

De training in Nederland vindt plaats in een prachtig natuurgebied. Je slaapt in yurts. Ook in het ruige Mongolië verblijf je in yurts.

Opleidingsniveau

hbo+

Vereiste niveau

hbo werk en denkniveau

Groepsgrootte

Max. 6 - 8 deelnemers

Persoonlijk advies.
Omdat we weten dat
iedereen anders is.