Transitievraagstukken en blijvende antwoorden

De vragen die aan organisaties en HR gesteld worden veranderen met de dag. Verandering is de nieuwe normaal geworden. Om goed om te gaan met die veranderingen zoek je een blijvend antwoord. Hoe vind je mensen die elke dag in nieuwe contexten resultaatgericht en flexibel kunnen opereren? Die zich ontwikkelen, in beweging blijven en hun verandervermogen vergroten, zonder dat ze los raken van de doelstellingen van de organisatie?

In onze assessments creëren we de optimale omstandigheden om de potentie van mensen inzichtelijk te maken en hun vermogen om zelf antwoorden te vinden te vergroten. De mens staat centraal, maar altijd in relatie tot de doelstellingen van de organisatie.

Zo creëren we al tijdens het assessment draagvlak voor het resultaat: weten wat je kan en zien waar je kan groeien. Hierbij helpen onze gedegen achtergrond in leiderschapstrainingen en ons eigen vermogen om flexibel en resultaatgericht te opereren.

Hoe helpen we je je doelstellingen te behalen?

  • Samen bepalen we de lat, gekoppeld aan de doelen van de organisatie
  • We meten niet alleen competenties, maar gaan ook op zoek naar onderliggende overtuigingen
  • Naast een valide meting, coachen we tijdens het assessment de kandidaat en geven we direct feedback
  • Door onze persoonsgerichte aanpak is de acceptatie van de resultaten optimaal

Een case: de Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft een transitie doorgemaakt naar een nieuwe organisatie structuur en -cultuur. Onze assessments waren onderdeel van dit transitietraject.

Download hieronder een uitgebreide case-beschrijving, belicht vanuit het oogpunt van de Hogeschool van Amsterdam en dat van Van Harte & Lingsma.