Leidinggevenden vervullen bij veel organisaties een sleutelpositie. Het is daarom belangrijk dat deze functie door de juiste persoon wordt vervuld. Wij gebruiken onze jarenlange Assessment expertise om iemands leidinggevende stijl en persoonlijkheid in kaart te brengen. Dat doen wij op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Onze assessments gaan verder dan het afnemen van testen. Veel verder. Nieuwsgierig als we zijn, willen we ontdekken wie iemand echt is. Wat iemand echt wil. En waarom. Zodat jij op basis van een compleet mensbeeld zekerheid hebt over een optimale
match tussen mens en organisatie.

Wil je meer informatie over Assessments of een persoonlijk adviesgesprek?

Erika Zeulevoet Adviseur Assessments

Leiderschapsassessment

Oké, het klinkt wat wc-eend-achtig, maar we floepen het er toch uit: als vanHarte&Lingsma, de School voor Human Leadership schuilt van nature onze grote kracht in leiderschapsassessments. Bij deze assessments krijgen we een goed beeld van iemands leidinggevende stijl en persoonlijkheid. Precies op dit snijvlak maken wij het verschil en zetten we in op intrinsieke gedragsveranderingen.

In de praktijk betekent dit dat we verder gaan dan het meten van competenties en vaardigheden. Is de deelnemer in staat om naar zichzelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor wat hij/zij waarneemt? Wat heeft iemand al in huis en waar is ruimte voor groei? En hoe ontwikkelbaar is dat? Deze zoektocht biedt kans om door te dringen tot de kern en inzicht te krijgen in iemands talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Data dienend, mens leidend

Of je nu wilt weten hoe geschikt een (toekomstig) leidinggevende is, nieuwsgierig bent naar het potentieel van een medewerker of bij een sollicitatieproces de juiste persoon op de juiste plek wilt zetten: bij al onze assessments zijn de data dienend en is de mens leidend.

Download de brochure voor meer informatie