Jet Holshuijsen

Ik werk met teams, ondernemers en professionals die voorbij het ego en de vaardigheden willen gaan. Ik noem hen Passionado’s ® ; ervaren mensen met een grote passie om bij te dragen. We onderzoeken hoe zij met hun kennis en ervaring waarde willen toevoegen. En op welke plek. Ik kijk altijd vanuit een systemische blik naar wat zich voordoet in een team of in het leven van een individu. Wat wordt zichtbaar in de werkelijkheid van een vraagstuk? En hoe verhoudt men zich ten opzichte van het geheel der delen?

Er is een weg naar een plek vanbinnen, noem het je ziel, of je Ware Natuur, waar je geen twijfels hebt over je keuzes of wat je te doen staat. Een plek van onwankelbaar vertrouwen. Waarvandaan jij het leven kan en wil leven. Die weg bewandelen gaat niet altijd zonder moeite of worstelingen.

Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft om op die plek – het veld van liefde en mogelijkheden – binnen zichzelf te komen. De plek waar er geen twijfel bestaat over wie je werkelijk bent, wat je wilt en van waaruit jij wil leven in verbinding met anderen en de aarde. De plek van waaruit je balanceert van overleven naar leven, van stress naar plezier en lichtheid. Van beklemming naar bevrijding. Van niet weten naar weten. Van angst naar uitbreiding van liefde en vertrouwen. Van ontkenning naar aanvaarding. Van ‘het goed doen’ naar ‘goed genoeg Zijn’.

Die weg bewandelen, steeds meer vertrouwend op je eigen kompas, betekent een leven lang leren, met alle perfecte imperfecties dat het leven in zich draagt.

Ik werk graag in en met de natuur, omdat de natuur enorm behulpzaam is om jouw eenvoud en essentie te spiegelen. Ieder heeft zijn eigen pad te gaan om de weg vrij te maken voor wie je van nature bent. Zodat jij jouw unieke bijdrage kan leveren op een manier die 100% bij jou past. En je leert verdwalen terwijl je de weg weet. Als team, als individu en als individu in een team.

Ik ben Jet Holshuijsen, (61), pad-voorbereider, reiziger, nieuwsgierig van aard en een groot natuur liefhebber. Liever kamperen dan een 5-sterren hotel. Opgegroeid in een gezin waar de natuur en vooral vogels een grote rol spelen. Samen met mijn broer en zus zijn we met de verrekijker om de nek geboren. Nog steeds gaat ons app-verkeer voornamelijk over welke eerste soorten weer terug zijn in Nederland en wat we voor moois hebben gezien. Behoorlijk nerdy hahaha maar tegenwoordig juist weer hip. Getrouwd geweest en moeder van Josephine (28) en Wieger (27) beiden wonend, werkend en studerend in Amsterdam. Een bijzondere ervaring in de wildernis van Zuid-Afrika bracht mij ertoe om in 2014 twee grote passies, de natuur en persoonlijke ontwikkeling, met elkaar te verbinden in Nature at Work. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor mij en ondersteunt de impact van mijn werk.
Ik schilder, maak muziek, herrie en plezier.