Edwin Zoetemeijer

Bij vanHarte&Lingsma kom je me tegen als trainer en als rollenspelacteur in onze assessments. Ik word gewaardeerd voor mijn scherpe kijk op zaken, concrete adviezen en ondersteuning in de uitdaging om tot gewenste resultaten te komen.

Wat ik het leukste vind in mijn werk zijn de momenten van de andere werkelijk te zien met alle mogelijkheden en eigenaardigheden. Daar ga ik voor. Met mildheid kritisch zijn, met begrip er niets van begrijpen en me te verwonderen. Kwaliteiten die ik in mijn werk tot uitdrukking breng zijn scherpe analyses, steunend in contact, nieuwsgierigheid, compassie en eigenwijs zijn. Ik werk graag methodisch, met humor en spontaniteit en geef feedback die mensen als spot-on ervaren.

Naast mijn diepgang als gedragsdeskundige ben ik breed georiënteerd en veelzijdig. In mijn loopbaan heb ik dan ook veel verschillende dingen gedaan. Deze brede ervaring zet ik in om met mijn deelnemers tot oplossingen te komen die passen in hun context.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de voetsporen van de miljoenen mensen die mij in de eeuwen op de Camino (de bedevaart route naar Santiago de Compostella) zijn voorgegaan. Ik geniet van het buiten zijn, de rijke geschiedenis, vele persoonlijke ontmoetingen en altijd weer de hernieuwde kennismaking met mijzelf.