Diane Eikelboom

“Leef in het moment, maak je dromen waar, luister naar anderen maar vooral naar je hart, wees jezelf & dans.”

Wat heb ik een mooie baan. Ik werk al 23 jaar bij vanHarte&Lingsma. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik heb leuke en betrokken collega’s en werk in een mooie werkomgeving. Wat mijn werk leuk maakt is vooral het klantcontact. Het projectbureau is een dynamische afdeling waar klantgerichtheid bovenaan staat en plezier op de werkvloer. Geen dag is hetzelfde.

Voor mij is het van belang dat de klant vanaf het eerste contactmoment tot na de training of afspraak de juiste zorg en aandacht krijgt. Dit doe ik samen met mijn collega’s op een liefdevolle en zorgvuldige wijze. Daarnaast bied ik ondersteuning aan de trainers vooral in de organisatorische zaken voor de trainingen.

Ik ben 64 jaar en de trotse moeder van Susanne en Robbert. Susanne woont al jaren in San Francisco en Robbert woont in Den Haag en is bezig met een nieuwe uitdaging met betrekking met gezond en plantaardig eten.

Verder houd ik van reizen, gezelligheid, mensen en vooral nieuwe mensen leren kennen, theater, muziek, films, uit eten gaan in mooie restaurants waar ze met liefde (vegan) koken. Ik heb veel aan vrijwilligerswerk gedaan met kinderen en ouderen.