Leiderschap. Begint bij jou

Van leider naar mens, van mens naar leider.

Wij geloven dat we als vanHarte&Lingsma de taak hebben om niet iets toe te voegen aan de mens, maar om iets terug te geven. Zodat we de makers, doeners en denkers van nu stimuleren, uitnodigen en vooral laten ontdekken hoe het is om weer mens te zijn. Zodat jij, vanuit daar, jezelf ontwikkelt en je eigen leiderschap vormgeeft. Want juist de mens die lerend is, leidt.

Welkom bij vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership.

Je vliegt jezelf voorbij. Maar wat als je de tijd neemt om te reflecteren? Wij geloven dat leiderschap begint bij menselijkheid. Plan jouw gratis coachgesprek en ontdek de leider in jou.

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Persoonlijk advies. Omdat we weten dat iedereen anders is.

Iemand die naar zichzelf durft te kijken, inspireert anderen dat ook te doen.

Leiderschap is meer dan een set van vaardigheden. Leiderschap is een staat van zijn. Het gaat over zelfkennis, nieuwsgierigheid naar de ander en vanuit vertrouwen ruimte geven en nemen. Wil jij de volgende stap maken in je leiderschapsontwikkeling? Wil jij leren leiden en dienen om van betekenis te zijn? Wil je ontspannen en met plezier leidinggeven, zodat ‘moeilijk’ juist uitdagend en interessant wordt?

Wil je de vrijheid ervaren om jezelf te zijn, in je werk en in je leven? Wil je bewuster en creatiever leren denken, voelen en handelen? Door de verantwoordelijkheid te nemen, naar jezelf te kijken en aan te geven wat je nodig hebt, leer je jezelf en de ander écht kennen. Want iemand die naar zichzelf durft te kijken, inspireert anderen dat ook te doen.

vanHarte&Lingsma

Eigen trainers

Al onze trainers zijn intern en extern opgeleid. Zij blijven constant in ontwikkeling door opleidingsdagen, intervisie, coaching en supervisie.

Unieke waarden

Liefde, lef, eigen wijs, vrijheid, verbondenheid. Onze waarden fungeren als kompas bij het inslaan van nieuwe wegen.

Hbo+ niveau

Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo werk- en denkniveau. Hoogwaardig. Kwalitatief. Met gelijkgestemden.

Sinds 1985

Leiderschapstrainingen en persoonlijke ontwikkeling.

9,1

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

1000+

De afgelopen jaren hebben we deelnemers van meer dan 1000 verschillende organisaties mogen trainen.