Trainen in coronatijd, veilig en op afstand

3 november 2020

Het laatste nieuws over corona schudt iedereen weer wakker. We zijn er voorlopig nog niet van af. Hoe ga je om met een terugslag of crisis als deze? En hoe blijf je in contact en verbinding met elkaar? De ontwikkelbehoefte van mensen stopt niet. Juist in deze crisis is het ook tijd voor reflectie. Reflecteren op je leven, je thuissituatie, je carrière.

Wij zijn erg blij dat we onze live trainingen, sinds juni, kunnen voortzetten. Dat blijven we doen zolang het veilig kan, volgens de strikte richtlijnen van het RIVM.

Hoewel we, gezien de huidige tijd, ook online het leren en ontwikkelen faciliteren, blijven wij het belang zien van de fysieke ontmoeting. Leren op een manier die echt beklijft. De impactvolle werkwijze van onze trainingen is minder makkelijk online te ervaren. Een scherm biedt toch een bepaalde bescherming, terwijl in de fysieke ruimte er geen ontkomen aan is. We krijgen van onze deelnemers terug, hoe fijn het is om, op 1,5 meter, echte nabijheid te ervaren. Door de warmte, veiligheid, betrokkenheid en openheid die met elkaar wordt gedeeld. Want die ontmoeting, daar gaat het uiteindelijk om. Die is toch het meest optimaal, ondanks die 1,5 meter, in het ‘echie’.

“Zeker rond alle coronamaatregelen heeft Van Harte & Lingsma mijn verwachtingen overtroffen” – Michael Arensman, Caiway

Daarom organiseren we onze trainingen op locatie in kleinschalige groepen, veilig en impactvol. Omdat wij de veiligheid van onze deelnemers en trainers erg belangrijk vinden, voeren we dagelijks het gesprek hierover, met elkaar en onze locatiepartners.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over hoe wij in coronatijd trainen.