Trainen in coronatijd, een pas op de plaats

15 december 2020

Wellicht heb je op 14 december naar de toespraak gekeken of het nieuws op een andere manier vernomen. We gaan met z’n allen weer een pas op de plaats maken. Dat betekent concreet dat we niet meer live kunnen trainen. Daarom hebben wij besloten de trainingen die t/m 19 januari waren ingepland door te schuiven.

Sinds 1 juni trainden wij weer live, met inachtneming van alle RIVM-maatregelen. We hebben van veel van onze deelnemers terug gehoord, en ook zelf ervaren, hoe waardevol het was om juist in deze periode bij elkaar te komen en zo met elkaar te leren. Wij hopen dan ook van harte dat dat na 20 januari ook weer mogelijk is.

Gaat de lockdown toch langer duren, dan onderzoeken we hoe we deze waardevolle ontmoetingen online of blended (deels online/live) toch vorm kunnen geven. Dit om het contact met elkaar te behouden en juist nu het leren te blijven stimuleren. Maar goed, zover is het nu nog niet.

We hopen dat de aankomende periode voor jullie allemaal een moment is om tot rust te komen, te reflecteren en wellicht ook in moderne vormen de nabijheid met elkaar te ervaren. Om zo straks een gezond en leerzaam 2021 te kunnen starten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over hoe wij in coronatijd trainen.