Erkenning voor onze focus op mens-zijn in de ranglijsten van MT/Sprout

Met de lovende deur in huis: vanHarte&Lingsma staat dit jaar op de 1ste positie in de sector Productleiderschap binnen Trainingen en Opleidingen – met dank natuurlijk aan ons topprogramma de KIM maar juist ook een training zoals Doorbreek de cirkel. En dat is niet alles, want we staan dit jaar ook op de 27e(!) positie in de algehele MT1000. En dat tegenover de 521ste plek van vorig jaar. Dat is de algehele ranglijst, maar om appels met appels te vergelijken, wordt in het onderzoek van MT/Sprout onderscheid gemaakt tussen 62 verschillende vakgebieden. In het specifieke vakgebied Trainingen en Opleidingen zijn we maar liefst op de 2e positie beland. En daar zijn we supertrots op.

Erkenning vanuit de markt

MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation en levert uiteindelijk een ranglijst op, waarop vanHarte&Lingsma dit jaar dus met een recordaantal van 494 posities gestegen is. Die stijging bewijst wat ons betreft dat onze herpositionering opgemerkt wordt. Ondanks dat het niet het doel was, is het fijn om te zien dat die hernieuwde visie – waarin de focus op mens-zijn niet alleen tijdens trainingen, maar organisatiebreed centraal staat in alles wat we doen – ook goed gewaardeerd wordt door de markt. HART werken loont!

#1 in de sector Productleiderschap

Soms is het moeilijk om niet als wc-eend te klinken als je het over je eigen product hebt, dus is het best fijn dat we door extern onderzoek uitgekomen zijn op de 1ste positie in deze sector. Dat komt onder andere door onze vernieuwende Daring Design training: Doorbreek de cirkel. Een eerste nakomeling sinds onze herpositionering. In deze training staat de mens en diens behoeften centraal. Dat máákt de training. Als bijna logisch gevolg kwam hieruit voort dat er géén vast programma aanwezig is voor de training. Dat is uniek en best uitdagend, maar dat maakt de training ook zo mensgericht – en dus uiteindelijk succesvol. Die 1ste positie komt overigens niet volledig uit het niets, want ook de mensen die de training volgden zijn lovend. Dirk Renders, de laatste persoon die we hierover interviewden, zei dit erover: “De ontwikkeling die je doormaakt, maak je door als mens. Dat helpt je niet alleen in je job, maar in je hele leven.”

Verdere posities

Het onzichtbare zichtbaar maken, dat doen we met onze mensgerichte en altijd op maat gemaakte assessments, en ook daar komen we goed uit de bus. In de categorie HR-assessments zijn we namelijk op een 4e plek neergestreken. Binnen die categorie eindigden we in de sectoren NPS (Net Promoter Score, een manier om klanttevredenheid te meten), Klantgerichtheid, Productleiderschap én Excellente Uitvoering allemaal in de top 5.

Kortom, we zijn trots op onze benoemingen, een bevestiging dat we de juiste koers hebben ingezet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vernieuwde positionering? Hier vind je het volledige verhaal over ons. Wil je liever meer te weten komen over die training die ons hielp aan de 1ste positie binnen de sector Productleiderschap? Download hier de doorbreek de cirkel brochure.