Wat voor leider ben jij?

Weet jij het antwoord op de vraag: ‘Wat voor leider ben jij?’ Sommigen zeggen: ‘Ik zorg dat we goede resultaten halen met elkaar’, ’Ik ondersteun mijn mensen’, of: ‘Ik zorg voor draagvlak in de organisatie’. Maar die antwoorden geven slechts een eendimensionaal beeld.

Wanneer ben je eigenlijk een goede leider? Welke verschillende invalshoeken, of dimensies zijn daarbij bepalend? Hoe scoor jij daarop als leider? En hoe kun je jouw leiderschap nog verder verbeteren dan je tot nu toe gedaan hebt? Met dit boek en de bijbehorende vragenlijst ‘De tien dimensies van leiderschap’ krijg je multidimensionaal inzicht in wat jij te bieden, én nog te ontwikkelen hebt als leider.

Wat voor leider ben jij? biedt een speelse combinatie van theorie, verhalen van leiders uit de praktijk, ideeën uit de sport, persoonlijke ontwikkeling, sociale media, casussen en oefeningen. Een toegankelijk werkboek dat je altijd weer kunt gebruiken als naslagwerk.

Over de auteurs

Carin Suurenbroek heeft jarenlange ervaring als leidinggevende in de internationale zakenwereld en is nu Senior Trainer bij Nieuwe Dimensies. Henk van de Steege geeft als Senior Trainer bij van Harte & Lingsma al meer dan tien jaar trainingen aan beginnende en ervaren leidinggevenden.

Ga naar de site Wat voor leider ben jij?