Vind je eigen antwoorden op moeilijke vragen

De quarter- of de midlifecrisis, het dertigersdilemma en het empty nest syndrome. Elke generatie lijkt zijn eigen moeilijke periode te hebben. De vragen die daarbij horen zijn over het algemeen hetzelfde: waar sta ik? Hoe deel ik mijn werk en leven in? En doe ik wat ik wil?

Er is de laatste tijd met name aandacht voor de zoektocht van de ‘millenial’, maar we zien dit soort vragen ook bij andere generaties steeds vaker terug. Vragen die de moeite waard zijn om te stellen, maar die niet altijd even eenvoudig zijn. En het cliché is waar: de enige die het antwoord heeft, ben jij zelf.

Hulp bij antwoorden

Hoewel je het antwoord alleen zelf kan geven, zijn er zeker dingen die helpen bij het vinden van die antwoorden. Gesprekken over de kern van de zaak, wat rust en ruimte, inzichten en feedback van anderen, bewustwording over jezelf en: confrontatie en hard werken, met je voeten op de grond.

Die hulp bieden wij je als trainingsbureau graag, door middel van twee trainingen met elk hun eigen insteek en karakter:

De Kern
De Kern biedt je de kans stil te staan bij een essentiële vraag: ‘Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe?’ Je onderzoekt je drijfveren en belemmeringen, en ontdekt wat je écht belangrijk vindt, wat je energie geeft en waar je voor wilt gaan. Je legt de basis om heel bewust wezenlijke keuzes te maken in je werk (en privé), om zo je talenten optimaal te benutten en je meerwaarde voor de organisatie te vergroten. Lees hier meer.

Persoonlijke profilering
Je krijgt een spiegel voorgehouden. Dat leidt ertoe dat je automatismen, overtuigingen en vanzelfsprekendheden leert herkennen, die je vervolgens actief inzet of juist achterwege laat. Met de verkregen zelfkennis kun je bewustere keuzes maken en je kwaliteiten effectiever inzetten in allerlei (werk)situaties. Lees hier meer.