Susanne Zopfi

Sinds juli 2022 werk ik met enorm veel plezier bij vanHarte&Lingsma. Mijn functie bestaat uit twee taken.

  1. Ik ontvang de kandidaten die bij ons op kantoor komen voor hun assessment. Vaak zijn de kandidaten gespannen en aan mij de mooie en dankbare taak om ze zoveel mogelijk hun gemak te stellen. Daarnaast begeleid ik ze tijdens de capaciteitentest.
  2. Daarnaast ben ik projectcoördinator voor een aantal trainingen. Op het moment dat een deelnemer zich inschrijft, starten mijn werkzaamheden. Dit is een echte regelfunctie en elke training is net even anders. Samen met mijn collega’s Jackelyn en Diane zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is voor de deelnemers en de trainers.

Ik vind vanHarte&Lingsma een prachtige organisatie om bij te werken. Er wordt gekeken naar wie je bent als persoon en waar je krachten liggen. Er is altijd ruimte om je wensen te bespreken.

Verder ben ik moeder van Daan, een heerlijke puberzoon van 16 jaar. De weekenden en vakanties breng ik graag door met mijn vriend. Ik vind het fijn om te wandelen met mijn hondje, mooie gesprekken te hebben met mensen (bekenden of onbekenden), uit eten te gaan en te genieten van kleine momenten waarvan je achteraf voelt hoe waardevol ze zijn.