Myriam Emmen

Mijn missie is bijdragen aan een betere wereld en in het licht hiervan leef ik mijn leven en doe ik mijn werk. Heb meer dan 30 jaar ervaring in training, onderwijs, therapeutisch werk en coaching. Ik geloof dat wanneer mensen meer bewustzijn krijgen over hun gedrag en het effect hiervan op de omgeving, ze in staat zijn keuzes te maken die passen bij wat ze willen en wie ze zijn. Iemand die meer zichzelf kan zijn, dichter bij de kern en eigen waarden kan blijven zal meer in staat zijn zijn/haar eigen weg vinden. Dat pad is uniek, los van indoctrinaties en creëert een leven vanuit vrije wil.

Ik werk als trainer/begeleider en coach van ontwikkelprocessen bij organisaties, teams en individuen. Ben geïnteresseerd in de (persoonlijke) ontwikkeling in de context van organisatieontwikkeling.

38 jaar geleden verhuisd van Brabant naar Amsterdam. Verliefd geworden op deze stad en er twee dochters gekregen (uit ’98 en ’01). Amsterdam staat voor mij voor directheid, authenticiteit, schoonheid, veelzijdigheid. Het is nooit saai en vaak ‘net even anders’. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin: eten, praten, leren, lachen en reizen maken.