Esther Blenk

Ik geloof dat iedereen op een unieke manier kan en wil bijdragen. Leren, staat voor mij voor het ontdekken en verder ontwikkelen van die unieke bijdrage. Dat start bij de volledige aanvaarding van hoe het nu is. De realiteit zonder oordelen onder ogen zien en vanuit dat punt ontdekken wat je daadwerkelijk verlangt en wilt waarmaken.

Een plek bieden om te mogen onderzoeken, ontdekken en experimenteren, is wat mij drijft. Mijn werkwijze kenmerkt zich door nieuwsgierigheid, humor, directheid en compassie.

Na mijn studies Human Resource Management en Organisatiesociologie heb ik als reintegratiecoach gewerkt en als docent/trainer aan een Hogeschool. Sinds 2007 werk ik als trainer bij vanHarte&Lingsma. Ik geef trainingen, coach en adviseer op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en adviesvaardigheden. Daarnaast begeleid en train ik nieuwe trainers binnen onze organisatie. Ik heb bijzonder interesse voor onderwerpen als balans/energie en zingeving op de werkvloer.

Mijn passies zijn schrijven, studeren/leren en zingen. Ik ben graag met vrienden/familie voor goede gesprekken en gezelligheid. Maar ook graag alleen. Inspiratie opdoen in boeken, vanuit podcasts, musea en in de natuur.