Anke Tusveld

Ik houd ervan om samen te onderzoeken wat ervoor nodig is om moedig te zijn in plaats van te handelen vanuit angst. Om nieuwsgierig en creatief te zijn in plaats van reactief. Om samen de potentiele ruimte te verkennen van jouw mogelijkheden. Ook onontgonnen gebieden.

Verder werk ik graag met twee drijfveren die vaak op gespannen voet met elkaar leven in leiderschap, Macht en Liefde. Hoe benut je je macht en kracht en zorg je dat dit niet doorslaat naar de schaduwkant van macht? En/of hoe maak je verbinding en zorg je dat je niet ondergesneeuwd wordt door de soms verstikkende werking van harmonie? In mijn werk wil ik bijdragen aan een gezond en positief werk klimaat, waarbij we in staat zijn om de spanning, die de waarheid van een ander oproept, weten te behouden. Want, hoe fijn is het als leiders alle ruimte geven aan de kracht van diversiteit, vernieuwing en veiligheid om jezelf te zijn?

Ik ben ICF gecertificeerde coach, heb zowel een technische achtergrond (TU Delft) als een psychologische (Neuroleadership Institute/Pulsar Academie e.a.).

Ik houd er van om in een vreemd land in een bus te zitten, bedolven te worden onder nieuwe indrukken onderweg, een gekke vrucht te proeven en verrast te worden door een onverwacht contact naast me.
Ik houd er van om samen iets nieuws te leren zoals kitesurfen een paar jaar geleden tegelijkertijd met mijn zoons.

Als ik mijn hele leven door kan blijven gaan met ontdekken wat deze aardbol te bieden heeft, ver weg en heel dichtbij, dan blijf ik een blij mens!