Nieuwe training: Leidinggeven aan Verandering

Stel een kleine verandering vast die je hebt uitgesteld, een verandering die je leven en werk kunnen verbeteren. Dat kan van alles zijn; het opschonen van je mailbox, het schrappen van bepaalde vergaderingen, het introduceren van een nieuwe manier van documenteren of echt tijd nemen om te lunchen. Verandering kan angst oproepen. Hoe komt dat? Misschien wel omdat je intuïtief weet dat elke kleine, onbeduidende verandering krachtige veranderingen teweeg kunnen brengen.

Mensen en organisaties spreken veel en dromen over veranderingen. Iedereen wil graag dat het net iets mooier, leuker, succesvoller wordt. In onze dromen en fantasie kunnen we het ons goed verbeelden.
Als het erop aankomt om de veranderingen in de praktijk te brengen stuiten we vaak op weerstand. Mensen willen wel veranderen maar zeker niet veranderd worden.
Hoe pak jij je rol als veranderaar op? Hoe krijg je jezelf maar ook anderen zover om mee te bewegen met de verandering? En hoe leid je de verandering in goede banen?
Interactie en gedrag tussen mensen in organisaties bepalen het succes van de verandering. Hoe blijf jij staan in de weerstanden en tegenwind die nu eenmaal bij verandering horen.
De nieuwe training Leidinggeven aan verandering pakt deze vragen op door leren in de trainingszaal te combineren met veranderen in de praktijk. Tijdens de training begeleid je ook een veranderingsproces (klein of groot) waarin je ook daadwerkelijk tegen deze weerstanden en tegenwind aanloopt. Door training , intervisie en individuele coaching leren en reflecteren we met elkaar en maken we ook een individueel veranderproces door. Met als resultaat dat je met lef en liefde een verandertraject kunt begeleiden.

Mensen en organisaties spreken veel en dromen over veranderingen. Iedereen wil graag dat het net iets mooier, leuker, succesvoller wordt. In onze dromen en fantasie kunnen we het ons goed verbeelden. Als het erop aankomt om de veranderingen in de praktijk te brengen stuiten we vaak op weerstand. Mensen willen wel veranderen maar zeker niet veranderd worden.

Hoe pak jij je rol als veranderaar op? Hoe krijg je jezelf maar ook anderen zover om mee te bewegen met de verandering? En hoe leid je de verandering in goede banen? Interactie en gedrag tussen mensen in organisaties bepalen het succes van de verandering. Hoe blijf jij staan in de weerstanden en tegenwind die nu eenmaal bij verandering horen.

Nieuwe training

De nieuwe training Leidinggeven aan Verandering pakt deze vragen op door leren in de trainingszaal te combineren met veranderen in de praktijk. Tijdens de training begeleid je een veranderingsproces (klein of groot) waarin je daadwerkelijk tegen deze weerstanden en tegenwind aanloopt. Door training , intervisie en individuele coaching leren en reflecteren we met elkaar en maken we ook een individueel veranderproces door. Met als resultaat dat je met lef en liefde een verandertraject kunt begeleiden.

 

Auteursrecht: 123RF