Leiderschap is interactie – een dag met David Whyte

“Hoe kan ik mijn mensen leiden, beïnvloeden, inspireren?”

Vaak krijgen we deze vraag, of varianten er van:

  • Hoe kan ik in onze organisatie commitment en betrokkenheid krijgen?
  • Hoe kan ik het potentieel van medewerkers ontsluiten?
  • Hoe kan ik het leiderschap en het eigen vermogen van mensen vergroten?

Het gesprek, of beter de dialoog is daarvoor het krachtigste instrument. Maar de kwaliteit van het gesprek, de kwaliteit van de interactie is de sleutel.
 
Daarvoor moet je de ander uitnodigen. Op zo’n manier dat er in het gesprek iets nieuws kan ontstaan. Daarvoor is moed nodig: als je wil dat een ander naar zichzelf wil kijken en eerlijk is over wat hij ziet, moet je dat zelf ook doen.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe ontwikkel je dit vermogen om anderen uit te nodigen om echt in gesprek te gaan?

Uitnodiging

Van Harte & Lingsma nodigt je uit mee te gaan naar een inspirerende dag met David Whyte: Making the invitation. Als je aangeeft je via Van Harte & Lingsma in te schrijven krijg je 20% korting.

David Whyte is dichter, schrijver en spreker die vele grote organisaties helpt bij het ontwikkelen van hun leiderschap. Hij heeft een uniek perspectief op de uitdagingen van deze tijd en wat dat van ons vraagt.
 
‘Half of what lies in the heart and mind is potentiality, which resides in the darkness of the unspoken and unarticulated.’
 
De dag vindt plaats op 10 Oktober in centrum Felix Meritis in Amsterdam. Door je in te schrijven via Van Harte & Lingsma krijg je 20% korting op de deelname prijs van €250,-.

Inschrijven kan via www.conversational-leadership.nl