Introductieworkshop ‘Op weg naar vertrouwen’

Great Place to Work helpt organisaties wereldwijd zich te ontwikkelen tot Great Workplaces. Een Great Workplace is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun baan en plezier hebben met de mensen met wie zij samenwerken.
Hierbij is vertrouwen de meest onderscheidende factor op de werkplek en een belangrijke voorwaarde voor samenwerking, communicatie, effectiviteit, innovatie en ontwikkeling van succesvolle werkrelaties.

De training Op weg naar vertrouwen

Great Place to Work heeft daarom in samenwerking met Van Harte & Lingsma een internationale training ontwikkeld die helpt om het gedachtegoed van Great Place to Work verder te integreren in de organisatie. Managers leren leiding geven op basis van vertrouwen.

Deze Journey Training – Op weg naar Vertrouwen, geeft (midden)managers handvatten om in de dagelijkse werkzaamheden, op systematische wijze vertrouwen te bouwen binnen hun team of afdeling. In deze 2-daagse training verdiepen we ons in de vertrouwens cyclus, krijgen managers inzicht in de effectiviteit van de eigen managementpraktijk en bovendien oefenen we technieken om succesvol initiatieven te implementeren. Deelnemers stellen een concreet en praktijkgericht actieplan op waarmee ze een cultuur van vertrouwen in hun team of afdeling kunnen realiseren.

Introductieworkshop

Om de training te introduceren organiseren we op 18 juni een workshop.
In deze workshop van een halve dag krijg je een dieper inzicht in de werking van vertrouwen en introduceren we het praktische instrument dat we deelnemers in de Journey training leren toepassen. Op deze manier ervaar je op interactieve en inspirerende manier wat de Journey Training – Op weg naar Vertrouwen voor jou en je organisatie kan betekenen. `

Details
Datum: 18 juni 2014
Tijd: 09.30-13.30
Locatie: Van Harte & Lingsma, Rhijngeesterstraatweg 40D, Oegstgeest
Kosten: €50,-

Inschrijven

Wil je een start maken met bouwen aan vertrouwen binnen jouw team of organisatie?

Via dit formulier meld je je aan voor de introductieworkshop.