Incompany - Authenticiteit & Persoonlijke Kracht

Toegankelijke én diepgaande training om bewuster en energieker te leven en werken

De training Authenticiteit & Persoonlijke Kracht is een intensieve training waar deelnemers hun zelfinzicht vergroten, hun energiebronnen ontdekken en hun grenzen leren bewaken. Ze leren hoe zij authentieker kunnen handelen, hun energie beter kunnen beheren en effectiever kunnen werken. In deze training ontwikkelen deelnemers hun persoonlijke manier om bewuster en energieker te leven en werken. Deze inzichten zijn direct toepasbaar zodat deelnemers uiteindelijk meer uit hun werkdag halen met meer energie.

Authenticiteit en Persoonlijke Kracht is een programma waar diepgaand zelfinzicht wordt gecombineerd met theorie en ervaringsgerichte oefeningen. Samen met ervaren trainers krijgen deelnemers zicht op patronen, triggers en talenten.

Thema’s zoals zelfinzicht, energiemanagement, en het bewaken van persoonlijke grenzen zijn de basis. Wat het programma uniek maakt, is de persoonsgerichte manier van werken van de trainers van vanHarte&Lingsma en de afwisseling tussen ervaren en leren. De trainers begeleiden vanuit persoonlijk contact en weten liefdevol te confronteren waar nodig.

Behoefte aan een persoonlijk Incompany advies?

Martin ten Hove Adviseur incompany

  • Praktijkgerichte training met persoonlijke aandacht.
  • Aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele én spirituele niveau.
  • Begeleiding door zeer ervaren trainers met oog voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een opleidingsinstituut met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
  • Handvaten voor zelfontwikkeling waar je de rest van je leven baat bij hebt, zowel zakelijk als privé.