H&L Inside: Zingeving & werk (en pizza)

Hoe speelt zingeving en betekenisvol werken bij jou? En hoe belangrijk is dit onderwerp op organisatieniveau? Waar ligt jullie behoefte als het gaat om zingeving en hoe kan Van Harte & Lingsma daarin van betekenis zijn?

Dit waren o.a. de vragen waar een groep oud-deelnemers en hun trainers van Van Harte & Lingsma vorige week antwoord op probeerden te vinden in een H&L Inside-sessie.

Voor de één gaat zingeving over doen waar je blij van wordt, de ander benoemde het als een mooie nieuwe uitdaging hebben in het werk. Op organisatieniveau wordt zingeving vaak gekoppeld aan duurzame inzetbaarheid oftewel: we willen die verzuimcijfers omlaag! De beleving van Zingeving & Werk is dus nog heel verschillend. Belangrijk om het gesprek te blijven voeren, ook op strategisch niveau. Onder het genot van ieders favoriete pizza was de sfeer van de bijeenkomst informeel en gezellig.

Van Harte & Lingsma organiseert enkele keren per jaar een  H&L Inside-sessie om met elkaar kennis te delen, te brainstormen en te inspireren. H&L Inside, want je komt letterlijk bij ons op visite in ons nieuwe kantoor in Amstelveen. En als er visite is, dan is er natuurlijk ook iets lekker te eten en te drinken!