Compassie-experiment

Aanstaande zondag is het Valentijnsdag. Hartstikke leuk als je die dag een cadeautje krijgt of aan iemand geeft die je liefhebt. Maar liefde verdient wat ons betreft iedere dag aandacht. Zowel privé als zakelijk. Idealiter voeren we ons werk iedere dag met liefde uit en willen we liefdevol omgaan met collega’s. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

‘Waarom niet?’ hoor ik je denken. In relaties (privé en zakelijk) is het gebrek aan zelfliefde meestal het grootste probleem. Als je niet met jezelf door een deur kan, kun je dat vaak ook niet met de mensen om je heen. Het goede nieuws is, daar kun je iets aan doen!

Daarom gaan we vanaf volgende week maandag (15 februari 2021) aan de slag met een compassie-experiment. Wij denken dat dit experiment ervoor zorgt dat je niet alleen een betere relatie met jezelf krijgt, maar ook met je collega’s en wellicht ook je liefdespartner (maar dat is dan een leuke bonus ).

Hoe werkt het? Tijdens dit mini-experiment krijg je een aantal oefeningen die we delen op onze LinkedIn pagina. Deze delen we om 8.00 uur ’s ochtends, zodat je er die dag direct mee aan de slag kunt! We zijn benieuwd of dit voor jou gaat werken! Dit experiment is geen quick fix, aandacht geven aan liefde vraagt levenslange beoefening. Als je blijft werken aan (zelf)compassie transformeer je (zelf)kritiek in (zelf)liefde. En dat zorgt voor levenslange liefde!