Gratis coachgesprek

Er schuilt een leider in jou.

Je vliegt jezelf voorbij. Maar wat als je de tijd neemt om te reflecteren? Wij geloven dat leiderschap begint bij menselijkheid. Plan jouw gratis coachgesprek en ontdek de leider in jou.

Hoe zit het met de leider in jou?

Soms helpt het je om een reflectie van iemand anders te krijgen om jezelf echt goed te kunnen zien. Als mens en als leider. In 30 minuten ga jij in gesprek met één van onze trainers of collega’s en ontdek jij de leider in jezelf! Bekijk de video hieronder om te zien wat jou te wachten staat.

“Het was als een soort pressure cooker. Alsof ik in een snelkookpan werd voorgespiegeld hoe anderen naar mij kijken en hoe ik over kom.”


Ervaar zelf een coachgesprek met Eva!

Er schuilt een leider in jou. Zie jij het ook? We nodigen je uit om in gesprek te gaan. Wil jij net als de mensen in de video een ‘aha moment’ ervaren en meer inzicht in jou als mens en als leider krijgen? We bieden iedereen, ook jou, de kans om in gesprek te gaan. In 30 minuten samen reflecteren over de leider in jou. Nieuwsgierig? Plan hieronder jouw coachgesprek.

Plan hier jouw gratis coachgesprek

Plan hier jouw 30 minuten gratis coachgesprek en ontvang direct nieuwe en verrassende inzichten over jezelf als mens en als leider. Ontdek welke leiderschapskwaliteiten jij bezit, wat je tegenhoudt om de leider in jezelf te laten zien en waar jij je nog in kan ontwikkelen.

En Eva is niet alleen. Laat je verrassen wie er naast je komt zitten.

Een coachgesprek met Eva, onze directeur of één van onze trainers of collega's? Laat je verrassen wie er naast je komt zitten.

Eva Hafkamp

Associé trainer

Marlise Huijzer

Trainer / programmamanager

Jeroen van Wijngaarden

Trainer

Ralph Blom

Directeur

Danny van der Schoor

Senior trainer / Assessment adviseur

Marie-Christianne Frans

Leeradviseur

Vivian Bastiaensen

Senior Trainer

Joris van de Griendt

Trainer

Esther Blenk

Senior trainer

Sabine van Dijk – Krikke

Trainer

Peter Driessen

Leeradviseur

Franka de Vilder

Programmamanager

Jantine Gilhuis

Manager Growth and Operations

Erika Zeulevoet

Manager assessments

Bert de Groot

Psycholoog Assessments

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership.

Wij geloven dat we als vanHarte&Lingsma de taak hebben om niet iets toe te voegen aan de mens, maar om iets terug te geven. Zodat we de makers, doeners en denkers van nu stimuleren, uitnodigen en vooral laten ontdekken hoe het is om weer mens te zijn. Zodat jij, vanuit daar, jezelf ontwikkelt en je eigen leiderschap vormgeeft. Want juist de mens die lerend is, leidt.