We’re on a mission!
Van Harte & Lingsma zoekt opleidingsadviseur

32 – 40 uur | Amstelveen

Ben jij nieuwsgierig naar echte verhalen?

Door groei zijn wij op zoek naar een opleidingsadviseur die het salesteam komt versterken. Als opleidingsadviseur ben jij het visitekaartje, het eerste contact dat deelnemers hebben met onze organisatie. Je geeft potentiële deelnemers een warm welkom en begeleidt hen in de keuzes die zij willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je door middel van telefonische adviesgesprekken waarin je samen met de deelnemer de leervraag onderzoekt. Jij helpt ze door nieuwsgierig te zijn naar motivatie en leerbehoefte en weet vervolgens de leervraag te matchen aan onze opleidingsmogelijkheden.

Werk je graag aan je eigen ontwikkeling en die van anderen?

Als opleidingsadviseur:

 • Beschik je over de nodige durf en creativiteit om, samen met je team, potentiële deelnemers te begeleiden in hun keuzeproces .
 • Haal jij er energie uit om op een coachende manier de (dieperliggende) leerbehoefte en leerdoelen van potentiële deelnemers te achterhalen en deze te koppelen aan ons trainingsaanbod;
 • Zie je het als een uitdaging om op basis van targets potentiële deelnemers te overtuigen en te begeleiden tot de juiste keuze. Daarbij werk je nauw samen met je collega’s van sales, operations, marketing en de trainers.
 • Ga je gestructureerd te werk en weet je op een effectieve manier de voortgang van de werving in SalesForce bij te houden en te rapporteren.
 • Heb je de mogelijkheid om op basis van je kennis en ervaring de sales afdeling te professionaliseren en Van Harte & Lingsma verder te laten groeien;
 • Ben je pas tevreden als het gelukt is potentiële deelnemers te inspireren en natuurlijk te verbinden aan Van Harte & Lingsma en voel je je trots als je weer nieuwe ambassadeurs hebt gerealiseerd.

Wie ben jij?

 • Je hebt ruime ervaring in het onderhouden van klantcontacten, bij voorkeur in de opleidingsbranche.
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je heb gewerkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, weet waar jouw kracht ligt en hoe jij ons team kunt versterken.
 • Je weet van aanpakken, bent iemand die graag en gemakkelijk contact maakt en daar plezier uit haalt.
 • Je hebt een commerciële instelling en kan die zakelijkheid combineren met verbinding en bezieling.
 • Je hebt ervaring met het vastleggen van klantcontacten in systemen.
 • Je voelt je prettig in een klein team waar je op informele manier met elkaar omgaat.
 • Je hebt een gezonde dosis humor.

Van Harte & Lingsma is al ruim 35 jaar een begrip op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Wij geloven sterk in blijven leren en ontwikkelen; ook als het om onze organisatie gaat. Heb jij het in je om onderdeel te zijn van onze transitie naar een nieuwe koers? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie en daarbij jezelf en je eigen vakmanschap verder ontwikkelen? Dan is dit je kans!

Van Harte & Lingsma is onderdeel van Freia Groep en is gevestigd in Amstelveen. Al ruim 35 jaar zijn wij een begrip op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zo is onze KIM een van de meest gevolgde leiderschapsprogramma’s van Nederland. Wij geloven in blijven leren en ontwikkelen, ook als het om onze organisatie gaat. We zijn daarom gestart met onszelf te herbronnen en herijken. Daarmee willen we van betekenis blijven voor deelnemers en daarmee voor de wereld om ons heen. Onze missie is om de wereld liefdevoller te maken door mensen te helpen hun potentieel te ontdekken en maximaal te benutten. Jij kan met ons daar een bijdrage aan leveren.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je komt terecht in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s die vanuit trots en bevlogenheid hun vak uitoefenen. Je gaat zelf programma’s volgen om zowel jezelf te ontwikkelen en natuurlijk het aanbod te ervaren voor je rol. Daarnaast bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 30 vakantiedagen per jaar, een laptop en een mobiele telefoon. Je krijgt de kans op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De salarisindicatie ligt tussen de  € 3.000 en € 3.500 afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Freia Groep hecht veel waarde aan het welzijn van haar mensen en biedt daarom jaarlijks twee gesprekken met een Fitch Psycholoog aan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat werk en privé goed in balans zijn en daarom bieden we de mogelijkheid om hybride (thuis en op kantoor) te werken.

Direct solliciteren

Past deze functie goed bij jou? Dan ontvangen wij graag voor 20 maart jouw sollicitatie. Stuur je CV en je motivatie (in een brief of filmpje) naar hr@freia.nl. Een online psychologisch assessment in de vorm van een Fitch analyse is onderdeel van de selectieprocedure. We horen graag van je!