Terugkijken – waarde waarmaken

Wanneer is een werkjaar geslaagd? Ik schreef er vorige maand over: voor mij is het geslaagd als ik onze waarde Liefde heb kunnen waarmaken. Daardoor krijg ik zin in mijn werk en geef ik zin aan mijn werk. Maar er is uiteraard meer: targets, omzetten, resultaten. Net zo belangrijk. Ik kan wel zin hebben in mijn werk, maar als ik niets op mijn boterham heb, is het snel over.

Toch zie ik die zakelijke resultaten als gevolg van het waarmaken van die waarde Liefde, en dan specifiek: het waarmaken van die waarde bij onze opdrachtgevers. De resultaten die we bij die mooie bedrijven halen, maken die waarde tastbaar. Zo worden onze inspanningen omgezet in trots én in boterhammen. Graag laat ik je hieronder lezen wat het dan precies is waardoor ik dit jaar met een mooi gevoel afsluit. Vanuit het perspectief van onze klanten.


Maatwerk en persoonlijke aandacht

Jeffrey de la Rambeljé – Gemeente Haarlemmermeer
HRM-adviseur / Opleidingsadviseur
opdrachtgever assessments

Van Harte & Lingsma onderscheidt zich in de markt door het geleverde maatwerk en de persoonlijke aandacht. Voor zowel ons als opdrachtgever als de assessment-kandidaat. Een gekwalificeerd bureau dat goed luistert naar onze vraag en ondanks die klantgerichtheid ook objectief en kritisch blijft. Lees meer >


Het operationaliseren van strategie naar gedrag

Tina Elewaut – Pathé
Director HR
opdrachtgever assessments

De meerwaarde van Van Harte & Lingsma is dat ze zich kunnen verplaatsen in ons en daardoor goed advies geven. Wat vooral opvalt is de betrokkenheid in het hele proces, van begin tot eind. Contactmomenten vooraf, tussentijds en aan het eind.

Het voortraject was custom made. Zo hebben we samen de lat heel helder kunnen bepalen. Waar doen we de 3 of de 4? Waar ligt echt het verschil wat we belangrijk vinden? In ons geval was Leiderschap een belangrijk issue. Om van te voren helder te hebben hoe we dat vertalen en waar iemand dan concreet aan moet voldoen, is erg fijn. Lees meer >