Eva Hafkamp

Je teveel zorgen maken over de weg maakt dat je soms vergeet te gaan lopen. Uit ervaring heb ik geleerd hoe fijn het is om de dingen eenvoudig te maken en te houden. Mijn stijl van coachen is er dan ook één van de eenvoud. Via die manier de ander letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Ik werk ook graag provocatief, dat wil zeggen met een cocktail van humor, warmte en vooral uitdaging. Lachen tijdens de gesprekken om zo de problemen wat lichter en eenvoudiger te maken werkt verbazingwekkend effectief. Met oprechte interesse en positiviteit stel ik prikkelende vragen, zet aan tot denken en laat het initiatief bij de ander. Ik stimuleer anderen om zichzelf te sturen.
Ik ben op mijn best als ik anderen kan helpen bij thema’s als: persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, assertiviteit, voorbij de schaamte, ontspanning, balans werk-prive, zelfvertrouwen, keuzes maken, levensvragen, burn-in, zingeving.

Na mijn studie orthopedagogiek ben ik in 2004 bij vanHarte&Lingsma gaan werken als coach en trainer. Ik heb mij binnen het bedrijf in de diepte en breedte ontwikkeld, onder andere door opleidingen in provocatief coachen, RET, Persoonsgericht Trainen, Transactionele Analyse en Groepsdynamica.

Sinds 1 april 2022 ben ik mijn eigen coachpraktijk begonnen en werk nog steeds met veel liefde en plezier met vanHarte&Lingsma samen!

Met Eric en onze twee dochters en twee poezen wonen we randje Oegstgeest. Lekker dichtbij het strand waar ook veel van de coachgesprekken gevoerd worden. Naast die grote liefdes heb ik ook een grote liefde voor muziek en dieren. Veelvuldig werk ik tijdens het coachen samen met paarden en honden om een oordeelsvrije spiegel te bieden. Zuiverder en directer krijg je het niet!