Erika Zeulevoet

Binnen vanHarte&Lingsma ben ik eindverantwoordelijk voor de assessments. Ik maak zaken graag concreet en kloppend. Zodra ik het idee heb dat er iets ‘rammelt’, wil ik het snappen om het vervolgens te kunnen managen. Dat geeft altijd weer dat opgeruimde gevoel. Ik koppel dromen aan ideeën, ideeën aan taken, en taken aan resultaten. In die zin maak ik dromen waar. Dit werk is belangrijk voor mij vanuit mijn behoefte aan een gevoel om samen met mijn collega’s ‘er te voor gaan’ en ‘er voor te gaan staan’. Wellicht heeft het met mijn Rotterdamse achtergrond te maken.

Wees jezelf, dat is goed genoeg. Dat geldt voor mijzelf, mijn collega’s, maar ook voor de deelnemers van de assessments. Wij streven ernaar om iemand daadwerkelijk te zien met al diens kwaliteiten en krassen. Dat is ook waarom ik zo verbonden ben aan de missie van ons werk: “Het onzichtbare zichtbaar”.

Buiten mijn werk krijg ik energie van sociale activiteiten met familie en vrienden, dansen, turnen, film kijken en stedentrips maken.